Szamócabor

6 490 Ft

ízletes szamócabor gyümölcsbor különlegesség

A friss, zamatos hazai szamócából készült prémium gyümölcsborunkban, köszönhetően a kíméletes borkészítési technológiának, a játékos savak mellett a gyümölcs intenzív illat és ízkaraktereit is palackba zártuk.

Ajánlott fogyasztási hőfok: 7-10°C

Kiszerelés: 500 ml

Egységár: 11.980 Ft/liter

Rendeléssel és vásárlással kapcsolatos szabályzatokat ITT éri el.

Elfogyott

Cikkszám: Szamocabor_gyumolcsbor Kategória: Címkék: , , , , , ,

Leírás

MOKOS GYÜMÖLCSBOR A TERMÉSZET ZAMATÁVAL

Pincészetünk a hagyományos villányi vörösborok mellett gyümölcsbor különlegességek készítésével is foglalkozik. Nem titkolt célunk, hogy ez a  Magyarországon még kevésbé elterjedt borkülönlegesség megismertetésre kerüljön a fogyasztókkal is. Fontosnak tartjuk, hogy gyümölcsborainkat kizárólag hazai termelésű, friss, zamatos gyümölcsökből készítjük, víz, színező-, és ízesítőanyagok hozzáadása nélkül.

Mokos_Pinceszet_Szamocabor_gyumolcsbor_szamoca_desszertbor_premium_magyar_termek

DESSZERTBOR NAPSÜTÖTTE GYÜMÖLCSÖKBŐL

Az alapanyag 45 hektáros gyümölcsösünk legfinomabb gyümölcsei közül kerül ki. A technológia nagyon hasonlít a klasszikus szőlőgyümölcsből erjesztett boréhoz: érett gyümölcsöt szüretelünk, melyet azonnal a feldolgozóba szállítunk. A frissen szedett gyümölcs magozása a szüretet követően 20 percen belül megtörténik, majd az erjesztés következik oxigéntől elzárt környezetben a friss ízek megőrzése érdekében.

Kóstoljon bele Ön is a természet palackba zárt zamatába a prémium Mokos Gyümölcsbor különlegességekkel: Meggybor, Eperbor, Ribizlibor, Málnabor, Kajszibor, Szederbor, Szilvabor, Almabor vagy akár Birs-Alma-Körte házasítás formájában is!

Gyümölcsboraink többsége édes, de ha Ön a száraz borok híve, kóstolja meg barrique hordóban érlelt meggyborunkat!

További információk

Bor adatok

ALK.: 11%

Összetevők: magyar szamóca, cukor, tartósítószer (kálium-szorbát)

Technológia eljárás

Szamócabor különlegességünk készítése a primőr borokhoz (fehér/rosé) hasonló: a szamóca frissen, a leszedést követő fél órán belül feldolgozásra kerülnek, majd az erjesztés folyamata reduktív módon (oxigéntől elzártan), szabályozott körülmények között történik, aminek köszönhetően a gyümölcsbor megőrzi zamatát, gyümölcsösségét, valamint vitamintartalmát is.

Érdekelhetnek még…

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!