Vásárlási és szállítási feltételek

 

Borainkat Magyarország egész területén a GLS Futárszolgálat szállítja házhoz.

Szállítási díj: A házhozszállítás díja bruttó  24 999 Ft rendelési összegig bruttó 2990 Ft, bruttó 25 000 Ft rendelési összegtől a szállítási költséget átvállaljuk. A MPL PostaPontra történő szállítás díja bruttó  24 999 Ft rendelési összegig bruttó 1500 Ft, bruttó 25 000 Ft rendelési összegtől a szállítási költséget átvállaljuk.

Szállítási határidő: rendelés leadásától számított 6. munkanap, azonban az esetek többségében már a 2. munkanapon megérkezik a csomag. Sürgős esetben hívjon telefonon! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a csomag mihamarabb megérkezzen Önhöz.

Szállítási időpont: munkanapokon 8-17 óra között, így olyan helyre érdemes kérni a szállítást, ahol a futár ebben az időszakban ott tudja hagyni a csomagot. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az első sikertelen kiszállítást követően maximum kétszer kísérli meg telefonon felvenni a megrendelővel a kapcsolatot, hogy az árut alkalmas időpontban szállítsa.

 

Személyes átvétel

A megrendelés személyes átvételére Palkonyán a Pincészetünkben (Cím: 7771 Palkonya, Hegyalja utca 1.) van lehetőség, annak nyitvatartási idejében. A személyes átvétel esetén szállítási költséget nem számolunk fel. Ha a megrendelt termék megtalálható a boltban, 2 munkanapon belül elküldjük a visszaigazolást, és a rendelés azonnal átvehető. Sürgős esetben telefonon érdeklődhet a készletekről.

 

Fizetési lehetőségek

Utánvételes fizetés
Ebben az esetben az árut a csomag átvételekor, a futárnak (személyes átvétel esetén az átvételi ponton tartózkodó személyzetnek) készpénzben kell kifizetni. kifizetnie. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! A ki nem fizetett csomag sikertelen kézbesítésű csomagnak minősülhet, a futárszolgálat által felszámított szállítási díjat a Önre terhelhetjük.

Utánvétes fizetési mód választásakor minden esetben bruttó 990 Ft díj kerül felszámításra. 

Fizetés előre utalással
Az átutalás díjmentes, azonban az átutalásért saját bankja díjat számíthat fel. Az átutalás praktikus megoldás, ha a rendelést a szomszéd, vagy munkahelyen az Ön kollégája, vagy a recepciós veszi át. Ebben az esetben a rendelés összegét az Eladó: Körpince Kft MBH Banknál vezetett 50400096-11091628 számú számlaszámra kérjük átutalni. Kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel a megrendelés azonosító számát. E fizetési mód választása esetén, a megrendelést az átutalás beérkezése után küldjük el.

Személyes átvétel
Személyes átvétel esetén Pincészetünkben bankkártyás fizetésre is lehetőség van.

A megrendelés személyes átvételére Pincészetünkben (Cím: 7771 Palkonya, Hegyalja utca 1.) van lehetőség annak nyitvatartási idejében. Személyes átvétel esetén készpénzben, bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethet (amennyiben az adott termék, szolgáltatás megfizetése a jogszabályi előírásoknak megfelelően lehetséges SZÉP kártyával.)

 

Részletes vásárlási és szállítási feltételeinkről az Általános Szerződési Feltételeknél olvashat.

 

 

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

No Fields Found.