Vásárlási és szállítási feltételek

 

Borainkat Magyarország egész területén a GLS Futárszolgálat szállítja házhoz.

Szállítási díj: A szállítás díja bruttó 19 999 Ft rendelési összegig bruttó 2290 Ft (banki előre utalás esetén), illetve bruttó 2790 Ft (utánvétes csomag esetén), bruttó 20 000 Ft rendelési összegtől a szállítási költséget átvállaljuk mind a kettő kiszállítási típus esetében.

Szállítási határidő: rendelés leadásától számított 6. munkanap, azonban az esetek többségében már a 2. munkanapon megérkezik a csomag. Sürgős esetben hívjon telefonon! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a csomag mihamarabb megérkezzen Önhöz.

Szállítási időpont: munkanapokon 8-17 óra között, így olyan helyre érdemes kérni a szállítást, ahol a futár ebben az időszakban ott tudja hagyni a csomagot. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az első sikertelen kiszállítást követően maximum kétszer kísérli meg telefonon felvenni a megrendelővel a kapcsolatot, hogy az árut alkalmas időpontban szállítsa.

 

Személyes átvétel

A megrendelés személyes átvételére Palkonyán a Pincészetünkben (Cím: 7771 Palkonya, Hegyalja utca 1.) van lehetőség, annak nyitvatartási idejében. A személyes átvétel esetén szállítási költséget nem számolunk fel. Ha a megrendelt termék megtalálható a boltban, 2 munkanapon belül elküldjük a visszaigazolást, és a rendelés azonnal átvehető. Sürgős esetben telefonon érdeklődhet a készletekről.

 

Fizetési lehetőségek

Utánvételes fizetés
Ebben az esetben az árut a csomag átvételekor, a futárnak (személyes átvétel esetén az átvételi ponton tartózkodó személyzetnek) készpénzben kell kifizetni. kifizetnie. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! A ki nem fizetett csomag sikertelen kézbesítésű csomagnak minősülhet, a futárszolgálat által felszámított szállítási díjat a Önre terhelhetjük.

Fizetés előre utalással
Az átutalás díjmentes, azonban az átutalásért saját bankja díjat számíthat fel. Az átutalás praktikus megoldás, ha a rendelést a szomszéd, vagy munkahelyen az Ön kollégája, vagy a recepciós veszi át. Ebben az esetben a rendelés összegét az Eladó: Körpince Kft Takarékbank-nél vezetett 50400096-11091628 számú számlaszámra kérjük átutalni. Kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel a megrendelés azonosító számát. E fizetési mód választása esetén, a megrendelést az átutalás beérkezése után küldjük el.

Személyes átvétel
Személyes átvétel esetén Pincészetünkben bankkártyás fizetésre is lehetőség van.

A megrendelés személyes átvételére Pincészetünkben (Cím: 7771 Palkonya, Hegyalja utca 1.) van lehetőség annak nyitvatartási idejében. Személyes átvétel esetén készpénzben, bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethet (amennyiben az adott termék, szolgáltatás megfizetése a jogszabályi előírásoknak megfelelően lehetséges SZÉP kártyával.)

 

Részletes vásárlási és szállítási feltételeinkről az Általános Szerződési Feltételeknél olvashat.

 

 

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!