Ismét megrendezésre kerül a Villányi Borvidéken egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Ördögkatlan Fesztivál! 2021. Augusztus 3-7. között több helyszínen, sokszínű művészeti programokkal várják a Katlanlakókat.

A rendezvény célja, hogy bemutassák a magyarság művészeti gazdagságát a régión belül, éppen ezért színházi és táncelőadások, sokszínű könnyűzenei koncertek, film vetítések, családi és irodalmi programok, kiállítások és megannyi más kulturális élmény várja a résztvevőket. Nem csak a programok, hanem a helyszínek is igen sokszínűek. A különböző előadások Beremend, Kisharsány, Nagyharsány, a Vylyan és a Mokos Pincészetben kerülnek megrendezésre.

Ilyenkor az egész Villányi Borvidék életre kel; az egyik udvarban babzsákokon chillelve élvezhetjük a zenét, másutt művészeti kiállítások várnak, egyedibbnél egyedibb  színházi előadások, film vetítések, zenei programok, költészet, irodalom, és mindenféle művészeti ág helyet kap a Katlanon. Itt mindenki barátságos, számtalan új barátság köttetik meg és az sem ritka, hogy kedvenc zenészeinkkel, színészeinkkel koccinthatunk a nyári melegben egy jéghideg fröccsel…

Számos izgalmas program vár az Ördögkatlan Fesztivál ideje alatt a MOKOS Pincészet:

  • színházi előadások
  • könnyűzenei koncertek
  • pincelátogató túrák
  • izgalmas csapatépítő játékok

Idén is jobbnál-jobb programokkal készülünk a Katlanlakóknak, sőt a palkonyai pincék ajtajai is nyitva állnak, egy finom borra, vagy épp hideg fröccsre vágyó turistáknak.

Tovább a 2021-es Ördögkatlan Mokos Programjaihoz!>>

Hamarosan…

 

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!