Borkóstolók

 

KÓSTOLD MEG BORAINKAT PINCÉSZETÜNKBEN ÉS ÉLD ÁT A HAMISÍTATLAN VILLÁNYI BORVIDÉKI ÉLMÉNYT!

Pincészetünk impozáns kóstolóterme, panorámás terasza vagy elegáns színházterme tökéletes helyszínt biztosít kis- és nagy létszámú borkóstolók, vacsorák, összejövetelek, különleges ünnepek lebonyolítására. Kóstolótermünkben 70-80 főt, teraszunkon 60-70 főt, míg színház- és rendezvénytermünkben akár 180 főt is vendégül tudunk látni. Nézd meg borkóstoló ajánlatainkat:

BORKÓSTOLÓ CSOMAGOK

A borkóstoló villányi védett eredetű borokat, illetve prémium palkonyai gyümölcsborokat tartalmaz. A kóstolt borok száma mögött zárójelben az első szám a szőlőborok, a második a gyümölcsborok ajánlott számát jelöli. Kérésre a gyümölcsborok szőlőborokra cserélhetők.

  • Mini kóstoló: 3 (2+1) bor
  • Palkonya kóstoló: 5 (4 +1) bor
  • Óriás kóstoló: 7 (5+2) bor
  • Extra kóstoló: 9 (6+3) bor
  • Gyümölcsbor kóstoló: 5 (0+5) bor

Korlátlan borfogyasztás: 2 féle borból (vörös vagy rozé) választható, akár borkóstoló mellé is.

PINCEJÁRÁS ÉS BORKÓSTOLÓ A PALKONYAI VAGY A VILLÁNYKÖVESDI PINCESORON

A programcsomagot igénybe vevő vendégeinknek lehetősége nyílik három nagy hagyományokkal rendelkező, villánykövesdi/palkonyai családi borászat pincéjének megtekintésére, illetve a borászatában termelt villányi borok megkóstolására. Vendégeink a borászok pincéit felkeresve megismerhetik a termelőket, megkóstolhatják boraikat (3-4 féle bor pincénként). A program időtartama 2-3 óra. A borkóstoló mellé pogácsát vagy házi lepényt biztosítunk.
A programcsomag ára: Villánykövesden: 4.500 Ft/fő; Palkonyán: 5.500 Ft/fő.

PINCÉSZET ÉS BIRTOKLÁTOGATÁS

Látogasson el családi birtokunkra, tekintse meg, hol terem az a szőlő, melyből villányi vörösborainkat készítjük. Járja be velünk a Birtok impozáns pincészetét és lessen be a borászat kulisszái mögé, csodálja meg a halastavakat és a gyümölcsösöket. Ismerkedjen meg egy komplex borászati és mezőgazdasági családi birtok működésével! A program 1 féle gyümölcsmust kóstolását is tartalmazza.  A program ára idegenvezetéssel: 1.500 Ft/fő. A program borkóstolóval kiegészíthető.

BORKÓSTOLÓ A MOKOS PINCÉSZETBEN  

A kóstoló során 5 fajta bor megízlelésére nyílik lehetőség. A borkóstoló mellé kérésre házi lepényt és/vagy pogácsát biztosítunk.
Az 5 tételes borkóstoló ára: 2.200 Ft/fő; házi lepény/pogácsa: 600 Ft/fő.

GYÜMÖLCSBORKÓSTOLÓ A MOKOS PINCÉSZETBEN 

Jó borokat készíteni nem csak szőlőből, hanem más gyümölcsből is lehet. Ha még nem kóstolta meggy, eper-, kajszibarack- és szilvabor különlegességeinket, akkor itt a kiváló lehetőség! Kóstolja végig pincészetünk gyümölcsborait! Nem minden napi élményben lesz része, hiszen borainkat 100 % gyümölcsből készítjük, és a modern, kíméletes eljárásnak köszönhetően a borban tisztán érezhető a friss gyümölcs zamata, illata.
A gyümölcsbor-kóstoló ára 5 féle borból 3.000 Ft/fő.

PÁLINKAKÓSTOLÓ A MOKOS PINCÉSZETBEN 

Palkonyai gyümölcsösünk terméséből zamatos pálinkákat is készít pincészetünk. Kóstolja meg a Mokos Pincészet pálinkáit egy pálinkakóstoló keretében. A programot ajánljuk hűvösebb téli estékre, vagy egy csapatépítő buli megalapozásaként. Pincészetünkben három féle kóstoló közül választhat:

  • Hangulat ( 3 tételes kóstoló)- 1.650 Ft/fő
  • Kalandor ( 5 tételes kóstoló)-  2.560 Ft/fő
  • Szakértő ( 7 tételes kóstoló)-  3.600 Ft/fő

LEgyen részese egy igazi gasztronómiai élménynek a Villányi borvidéken, ahol ételek és borok szinergikusan vannak egymásra hangolva. Tovább a Borvacsorákhoz! 

KÉRje SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT ÉS ÉRDEKLŐDJön A CSOPORTOS KEDVEZMÉNYEKRŐL!

Mokos Viktória
Telefon: +36 70/ 425-0334

Menráth Dalma
Telefon: +36 70/ 509-8779

E-mail: szervezes@mokos.hu
7771, Palkonya, Hegyalja út 1.

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!