exkluzív helyszín és magával ragadó környezet

A polgári szertartáshoz tökéletes választás a pincészetünk melletti tópart vagy a festői hátteret biztosító Panoráma Borteraszunk, míg rendezvénytermünk professzionális technikai hátterével és hangulatos fényjátékával varázsolja különlegessé a lakodalom hangulatát.

Kis létszámú vendégseregnek a fogadást tartható impozáns Borkóstolótermünkben vagy a gyönyörű teraszunkon, míg a Színház- és Rendezvénytermünk akár 180 fős lakodalom lebonyolítására is alkalmas. Nem akartok kihúzni senkit sem a vendéglistáról? Birtokunkon akár 200-250 főt is vendégül láthattok a mesésen feldíszített rendezvénysátorban. Ha igazán különleges helyszínt keresel a Nagy Napra és életre szóló, felejthetetlen álomesküvőt szeretnél, keress minket bátran!

Birtokunk és Palkonya számos lélegzetelállító fotózási helyszínt rejt. A műemléki piros kupolás Körtemplom, a romantikus pincesor, a tópart, a panorámás terasz, a virágzó gyümölcsös vagy épp a szőlőhegy garantálja a tökéletes jegyes- és esküvői fényképeket.

Ha szállást kerestek a násznépnek, akkor Mokos Vendégházunkban és a szomszédos, villánykövesdi Hotel Cabernetben kényelmesen kipihenheti magát a vendégsereg.

Felkészült stábunk mindent megtesz annak érdekében, hogy az a bizonyos Nagy Nap valóban felejthetetlen legyen, így Nektek csak annyi feladatotok van, hogy jól érezzétek magatokat.

SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAJÁNLATUNKAT KÉRd ITT!

További részletekért Keress minket elérhetőségeinken!

Mokos Viktória
Telefon: +36 70/ 425-0334

Menráth Dalma
Telefon: +36 70/ 509-8779

E-mail: szervezes@mokos.hu
7771, Palkonya, Hegyalja út 1.

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!