Hotel Cabernet

A Mokos Családi vállalkozás részét képezi a villánykövesdi Hotel Cabernet*** is. Villánykövesd, mely mindössze 2-3 km távolságra fekszik Palkonyától, a Villányi Borvidék – sokak által – felfedezetlen ékköve. Pincészetünk és egész családi vállalkozásunk alapfilozófiája, hogy arra biztatjuk a borvidékre látogató kedves vendégeket, hogy ne ragadjanak le Villányban, hanem fedezzék fel a környék bájos, borospincékkel tarkított falvait is. Villánykövesden és Palkonyán átélhetik a hamisítatlan borvidéki élményt. Részük lehet a borvidéki táj szépségében, kirándulhatnak a Fekete-hegyen, gyönyörködhetnek a műemléki pincesorokban, élvezhetik a csöndet és haraphatják a jó levegőt – no meg a házias, falusi finomságokat. Persze jó borokban sincs hiány!

Ha szeretné átélni a valódi borvidéki élményt, de nem mondana le egy háromcsillagos szálloda kényelméről, akkor foglaljon szállást a Hotel Cabernetben! A hotel 25 db szobával, egy mediterrán borterasszal, konferencia- és billiárdteremmel és egy rendkívül hangulatos brisztróval várja a borturistákat! A Sárga Ház Borgerezőben helyi alapanyagokból készülő ellenállhatatlan hamburegereink egy villányi Mokos borral vagy egy kellemes 100%-os Mokos gyümölcslével társítva garantáltan feledhetetlen ízélményben részesíti kóstolójukat!

 

A Sárga Ház Borgerezőben és a Hotelben lehetőség van vásárolni palackozott borainkból pince áron, valamint szállóvendégeink részére borkóstolókat, Mokos birtoklátogatást, pincejáró túrát, gyümölcsborkóstolót, pálinkás borvidéki lovaskocsikázást, csokoládékóstolót és egyéb színes programokat is szervezünk. Ha minél több élményt szeretne hazavinni  – kedvező áron- , akkor foglaljon valamely Csomagajánlatunk keretében!

Bővebb információt a Hotel Cabernet honlapján talál!

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!