Mokos_Pinceszet_Hotel_Cabernet_palkonya_villanykovesd_villanyi_borvidek

HOTEL CABERNET***

A Mokos Családi vállalkozás részét képezi a villánykövesdi Hotel Cabernet*** is. Villánykövesd, mely mindössze 2-3 km távolságra fekszik Palkonyától, a Villányi Borvidék – sokak által – felfedezetlen ékköve. Pincészetünk és egész családi vállalkozásunk alapfilozófiája, hogy arra bíztatjuk a Borvidékre látogató kedves vendégeket, hogy ne ragadjanak le (a ma már kicsit elturistásodott) Villányban, hanem fedezzék fel a környék bájos, borospincékkel tarkított falvait is. Villánykövesden és Palkonyán átélhetik az autentikus borvidéki élményt. Részük lehet a borvidéki táj szépségében, kirándulhatnak a Fekete-hegyen, gyönyörködhetnek a műemléki pincesorokban, élvezhetik a csöndet és haraphatják a jólevegőt – no meg a házias, falusi finomságokat. Persze jó borokban sincs hiány!

Ha szeretné átélni az autentikus borvidéki élményt, de nem mondana le egy háromcsillagos szálloda kényelméről, akkor foglaljon szállást a Hotel Cabernetben! A hotel 25 db szobával, egy mediterrán borterasszal, konferencia- és billiardteremmel és egy rendkívül hangulatos pinceétteremmel várja a borturistákat! A Cabernet Borétteremben a helyi, autentikus borvidéki ízeket ötvözzük családi pincészetünk, a Mokos Pincészet legkiválóbb borainak zamatával. Filozófiánk, hogy az ételeket  a borokra komponáljuk, így nyújtva szívvel-lélekkel komplex gasztronómia élményt az idelátogatóknak!

A Cabernet Borétteremben és a Hotelben lehetősége van vásárolni palackozott borainkból pince áron, valamint szállóvendégeink részére borkóstolókat, Mokos birtoklátogatást, pincejáró túrát, gyümölcsborkóstolót, pálinkás borvidéki lovaskocsikázást, csokoládékóstolót és egyéb színes programokat is szervezünk. Ha minnél több élményt szeretne hazavinni  – kedvező áron- , akkor foglaljon valamely Csomagajánlatunk keretében!

Bővebb információt a Hotel Cabernet és a Cabernet Borétterem honlapján talál!

 

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

No Fields Found.