Céges rendezvények

Egy jól megválasztott rendezvényhelyszín a siker kulcsát jelentheti!

Legyen szó értekezletről, csapatépítésről, élménytréningről, partnertalálkozóról, jubileumi vagy évzáró ünnepségről, a Villányi borvidéken található Mokos Pincészet tökéletes helyszín vállalati rendezvények és csapatépítő tréningek lebonyolítására.

Kisebb létszámú szakmai rendezvények, konferenciák, tárgyalások, értekezletek, tréningek lebonyolítására ideális 60-70 fő befogadására alkalmas impozáns kóstolótermünk.

Nagyobb céges rendezvények esetén pedig Pincészetünk professzionális technikai háttérrel felszerelt 360 fős rendezvényterme is kiváló helyszínként szolgál.

A Mokos Pincészet épületéhez tartozó igazán hangulatos és panorámás borteraszon is lehetőség van szabadtéri összejövetelek, tréningek lebonyolítására.

Catering

A rendezvények során Pincészetünk catering szolgáltatást is tud biztosítani.
Ismerje meg a helyi autentikus, magyar ízeket! Borkóstolással egybekötött vacsora keretében vendégeinknek lehetősége nyílik megismerkedni a Mokos borainkkal és rendkívül népszerű gyümölcsbor különlegességeinkkel is.

Szállás

Pincészetünk szomszédságában, a palkonyai halastó partján található Mokos Vendégházban 22 főt tudunk kényelmesen elszállásolni.
Nagyobb létszám esetén borhotelünket, a villánykövesdi Hotel Cabernetet ajánljuk, ahol 25 színvonalasan berendezett szoba várja a pihenni vágyó vendégeket.

Egyéb programok

Kikapcsolódásképpen Pincészetünkben lehetőség van Pincejáró túrára, mely során bemutatásra kerül borászatunk története és közelebbről is megismerhető a borkészítés, a palackozás és a címkézés folyamatai. Természetesen a borkóstoló itt sem marad el, a túra közben Villányi boraink és gyümölcsbor különlegességeink is mind megkóstolhatók.

A Villányi borvidék ideális kiindulópont egyéb csoportos kültéri vagy épp kulturális programok megszervezésére is.

Pincészetünk és szállodánk programszervező munkatársaival komplex programcsomagokat dolgoztunk ki kimondottan cégek részére, mely mind csapatépítés, mind egyéb céges rendezvények (pl. partnertalálkozók) alkalmával kiváló választás. Válasszon minket és Mi segítünk a vállalati rendezvényének sikeres megszervezésében!

SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAJÁNLATUNKAT KÉRje ITT!

KERESSen MINKET BÁTRAN AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

Mokos Viktória
Telefon: +36 70/ 425-0334

Menráth Dalma
Telefon: +36 70/ 509-8779

E-mail: szervezes@mokos.hu
7771, Palkonya, Hegyalja út 1.

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!