Szamócabor

6 490 Ft

Elfogyott

ízletes szamócabor gyümölcsbor különlegesség

A friss, zamatos hazai szamócából készült prémium gyümölcsborunkban, köszönhetően a kíméletes borkészítési technológiának, a játékos savak mellett a gyümölcs intenzív illat és ízkaraktereit is palackba zártuk.

Recommended consumption temperature: 7-10°C

Capacity: 500 ml

Egységár: 11.980 Ft/liter

Policies on ordering and purchasing HERE reaches.

Article number: Szamocabor_gyumolcsbor Category: Tag: , , , , , ,

Leírás

MOCHA FRUIT WINE WITH THE FLAVOUR OF NATURE

In addition to the traditional Villány red wines fruit wine specialities is also involved in the production of. Our aim is to introduce consumers to this wine speciality, which is still less widespread in Hungary. We consider it important that our fruit wines made exclusively from fresh, juicy, domestically produced fruit without the addition of water, colourings or flavourings.

Mokos_Pinceszet_Szamocabor_gyumolcsbor_szamoca_desszertbor_premium_magyar_termek

DESSERT WINE FROM SUN-DRIED FRUIT

The raw material is selected from the finest fruits of our 45 hectares of orchards. The technology is very similar to that of classic grape fruit fermented wine: ripe fruit is harvested and immediately transported to the processor. The freshly picked fruit is destemmed within 20 minutes of harvesting, followed by fermentation in an oxygen-free environment to preserve the fresh flavours.

Kóstoljon bele Ön is a természet palackba zárt zamatába a prémium Mokos Gyümölcsbor különlegességekkel: Meggybor, Eperbor, Ribizlibor, Raspberry cider, Cajibor, Blackberry wine, Silvab, Almabor or even Quince-apple-pear hybridisation form too!

Most of our fruit wines are sweet, but if you are a dry wine fan, try our sour cherry wine aged in barrique barrels!

Additional information

Wine data

ALK.: 11%

Összetevők: magyar szamóca, cukor, tartósítószer (kálium-szorbát)

Technology procedure

Szamócabor különlegességünk készítése a primőr borokhoz (fehér/rosé) hasonló: a szamóca frissen, a leszedést követő fél órán belül feldolgozásra kerülnek, majd az erjesztés folyamata reduktív módon (oxigéntől elzártan), szabályozott körülmények között történik, aminek köszönhetően a gyümölcsbor megőrzi zamatát, gyümölcsösségét, valamint vitamintartalmát is.

Görgessen a tetejére
en_USEnglish