Nagy Esküvő

Pécstől alig 30km-re található idilli Palkonyán, csodás panorámával, igazi romantikus esküvő helyszín a Mokos Pincészet. Számtalan szertartás helyszínnel és nagy vendég-befogadóképességgel minden pár álmát valóra tudjuk váltani!

Csodálatos környezet

A polgári szertartáshoz tökéletes választás a pincészetünk melletti tópart vagy a panorámás teraszunk, amelynek festői hátteret biztosít a palkonyai pincesor és a műemléki körtemplom. Színház- és rendezvénytermünk professzionális technikai háttérrel és hangulatos fényjátékkal emeli a szertartás és a lakodalom színvonalát.

Nem akartok kihúzni senkit sem a vendéglistáról? Hatalmas rendezvénytermünk akár 180 fős lakodalom lebonyolítására is alkalmas, birtokunkon pedig akár 200-250 főt is vendégül láthattok a mesésen feldíszített rendezvénysátorban!

 

Ínycsiklandó menüajánlatainkhoz különleges italcsomagok tartoznak. Varázsoljátok egyedivé esküvői szertartásotok az EsCuvée boröntéssel. Készítsétek el kedvenc Mokos boraitok házasítását, melyet akár elegáns mini-palackokba rejtve köszönetajándékként is felhasználhattok!

Szálláslehetőség

Ha szállást kerestek a násznépnek, akkor ismerjétek meg a bájos palkonyai vendégházakat, ahol kényelmesen kipihenheti magát a vendégsereg.

 

Tekintsétek MEG A LEGSZEBB ESKÜVŐI PILLANATOKAT galériánkban! Tovább a Galériába!>>

Birtokunk és Palkonya számos lélegzetelállító fotózási helyszínt rejt. A műemléki piros kupolás körtemplom, a romantikus pincesor, a tópart, a panorámás terasz, a virágzó gyümölcsös és a szőlőhegy garantálja a tökéletes jegyes- és esküvői fényképeket.

Felkészült stábunk mindent megtesz annak érdekében, hogy az a bizonyos Nagy Nap valóban felejthetetlen legyen, így Nektek csak annyi feladatotok van, hogy jól érezzétek magatokat.

SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAJÁNLATUNKAT KÉRD ITT!

KERESS MINKET BÁTRAN AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

Mokos Viktória
Telefon: +36 70/ 425-0334

Menráth Dalma
Telefon: +36 70/ 509-8779

E-mail: szervezes@mokos.hu
7771. Palkonya, Hegyalja u. 1.

 

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!