Cseresznyebor – édes

3 950 Ft

Visszaváltható DRS logó

Ez a termék 50 Ft betétdíjas (visszaváltható)

Intenzív cseresznye zamat palackba zárva

édes prémium gyümölcsbor

Napsütötte palkonyai feketecseresznyéből készült édes gyümölcsbor különlegesség.

Kitűnő választás cseresznyés lepény mellé.

Ajánlott fogyasztási hőfok: 9-12°C

Kiszerelés: 500 ml

Egységár: 7.900 Ft/liter

Mokos_Pinceszet_Villanyi_Borvidek_Palkonyagyumolcsbor_premium_desszertbor_helyi_termek_vedjegy

Rendeléssel és vásárlással kapcsolatos szabályzatokat ITT éri el.

 

Leírás

MOKOS GYÜMÖLCSBOR A TERMÉSZET ZAMATÁVAL

Pincészetünk a hagyományos villányi vörösborok mellett gyümölcsbor különlegességek készítésével is foglalkozik. Nem titkolt célunk, hogy ez a  Magyarországon még kevésbé elterjedt borkülönlegesség megismertetésre kerüljön a fogyasztókkal is. Fontosnak tartjuk, hogy gyümölcsborainkat kizárólag hazai termelésű, friss, zamatos gyümölcsökből készítjük, víz, színező-, és ízesítőanyagok hozzáadása nélkül.

Mokos_Pinceszet_villanyiborvidek_palkonya_villanyiborok_gyumolcsbor_gyumolcsos_cseresznye_cseresznyebor_szaraz_1a

DESSZERTBOR NAPSÜTÖTTE GYÜMÖLCSÖKBŐL

Az alapanyag 45 hektáros gyümölcsösünk legfinomabb gyümölcsei közül kerül ki. A technológia nagyon hasonlít a klasszikus szőlőgyümölcsből erjesztett boréhoz: érett gyümölcsöt szüretelünk, melyet azonnal a feldolgozóba szállítunk. A frissen szedett gyümölcs magozása a szüretet követően 20 percen belül megtörténik, majd az erjesztés következik oxigéntől elzárt környezetben a friss ízek megőrzése érdekében.

Kóstoljon bele Ön is a természet palackba zárt zamatába a Mokos Gyümölcsbor különlegességekkel: MeggyborEperborRibizliborMálnaborKajszibor vagy akár Birs-Alma-Körte házasítás formájában is!

Gyümölcsboraink többsége édes, de ha Ön a száraz borok híve, kóstolja meg barrique hordóban érlelt meggyborunkat!

További információk

Tömeg 1 kg
Bor adatok

ALK.: 10,5%

Összetevők: friss palkonyai feketecseresznye, cukor, tartósítószer (kálium-szorbát)

Technológia eljárás

Feketecseresznye bor különlegességünk készítése a primőr (fehér/rozé) borokhoz hasonló: a cseresznye a leszedést követően rövid időn belül feldolgozásra kerül, így megmarad a gyümölcs zamatos íze, az illata, valamint vitamintartalma is.

Görgessen a tetejére
hu_HUMagyar