Rendezvényterem


A CSODÁLATOS KÖRNYEZETBEN TALÁLHATÓ MOKOS PINCÉSZET SZÍNHÁZ- ÉS RENDEZVÉNYTERME HATALMAS BEFOGADÓKÉPESSÉGÉNEK KÖSZÖNHETŐEN TÖKÉLETES ESKÜVŐI HELYSZÍNKÉNT SZOLGÁL!

Impozáns rendezvényterem akár 180 fős lakodalom lebonyolítására

 

  • A színházterem bankett asztalokkal (téglalap alakú) történő berendezése esetén 160-180 fő fér el, úgy hogy maradjon elegendő hely a tánctérnek is, további 16 főnek a páholyokban tudunk teríteni.
  • Ennél kisebb létszám (60 főig) vagy még tágasabb elrendezés esetén érdemes lehet az asztalokat sugarasan elhelyezni, így a tánctér a terem közepén alakul ki.
  • Körasztalokkal  150-160 főnek tudunk helyet biztosítani kényelmesen.
  • A kóstolóteremben  60 fő helyezhető el. A kóstolóterem egybe nyílik a terasszal, így amennyiben a teraszra sátor kerül elhelyezésre, úgy a tér akár nagyobbítható is.

A színházterem akusztikai tervezését –többek között – a Pécsi Kodály Központot is tervező Arató Akusztikai Kft. végezte, így a speciális kialakításnak köszönhetően az esküvő során professzionális hang- és technikai felszereltség biztosított. Mindez kiegészülve a rendezvényterem hangulatos fényjátékával igazán különlegessé varázsolja és emlékezetessé teszi a lakodalom hangulatát.

Az esküvői helyszín biztosítása mellett az esküvő megszervezésében is segítünk! A Nagy Nap rengeteg izgalommal és természetesen fárasztó szervező munkával is jár… Mi azonban átvállaljuk ennek nagy részét, hogy ne az idegeskedés, hanem az édes izgalom és boldogság jellemezze majd életetek egyik legfontosabb napját!

 

  • Dekorkatalógusunk által ihletet adunk és megkönnyítjük az esküvői dekoráció kitalálását és kialakítását. A Mokos Pincészet teljeskörű dekorációját vállalja az esküvőnek.
  • Ínyenc menüajánlatainkkal és hozzájuk illő ital-, illetve borcsomagjainkkal gondoskodunk róla, hogy a menüsor tökéletesen megfeleljen az ifjú párnak és a vendégseregnek egyaránt.
  • Egyedi és különleges köszönetajándékot is tudunk készíteni a saját EsCuvée bor öntésetekbőlmelynél a borok házasítása jelképezi a boldog egybekelést.

 

Ha igazán különleges helyszínt keresel a Nagy Napra és életre szóló, felejthetetlen álomesküvőt szeretnél, keress minket bátran! 

SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAJÁNLATUNKAT KÉRD ITT vagy keress minket elérhetőségeinken:

Mokos Viktória
Telefon: +36 70/ 425-0334

Menráth Dalma
Telefon: +36 70/ 509-8779

E-mail: szervezes@mokos.hu
7771. Palkonya, Hegyalja u. 1.

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

No Fields Found.