Konferencia és Tréning Helyszín

Tökéletes rendezvényhelyszín a Villányi borvidéken

Pinceépületünkben, az egykori palkonyai kőbánya felhagyott bányaudvarába beépített borászatunkban a borászati feldolgozó tér fölött egy színház- és rendezvénytermet hoztunk létre. A pinceberuházás maga egy páratlan környezetben valósult meg, a palkonyai halastó partján, csodás rálátással a palkonyai pincesorra, a műemléki körtemplomra, és a virágzó gyümölcsösökre a völgy túloldalán.

Mokos_Pinceszet_villanyi_borvidek_palkonya_szinhaz_rendezvenyterem_rendezvenyhelyszin_baranyaMokos_Pinceszet_villanyi_borvidek_palkonya_szinhaz_rendezvenyterem_rendezvenyhelyszin_baranyaMokos_Pinceszet_villanyi_borvidek_palkonya_szinhaz_rendezvenyterem_rendezvenyhelyszin_baranyaMokos_Pinceszet_villanyi_borvidek_palkonya_szinhaz_rendezvenyterem_rendezvenyhelyszin_baranyaMokos_Pinceszet_villanyi_borvidek_palkonya_szinhaz_rendezvenyterem_rendezvenyhelyszin_baranya

színházterem 300 fős nézőtere és 60 fős páholya kiegészülve a hang és fénytechnikai eszközökkel olyan befogadóképességet és technológiai felszereltséget biztosít, mely színvonalas, magas kulturális értékű rendezvények megvalósítását is lehetővé teszi. A terem akusztikai tervezését a –többek között – a Pécsi Kodály Központot is tervező Arató Akusztikai Kft. végezte, így a speciális kialakításnak köszönhetően tökéletes rendezvényhelyszín.

Amennyiben a rendezvény jellege úgy kívánja, a terem akár asztalokkal is berendezhető, kiváló helyszín lehet nagy létszámú konferenciák, csapatépítő tréningek, partnertalálkozók lebonyolítására is. 

Egészítse ki a szervezett programot borkóstolóval, vendégváró falatokkal vagy zárja rendezvényét egy feledhetetlen borvidéki vacsorával és nyűgözze le vendégeit, kollégáit.

Ne bízza a véletlenre rendezvénye sikerét, válassza a tökéletes helyszínt! Válassza a Mokos Pincészetet!

SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAJÁNLATUNKAT KÉRJE ITT!

KERESSEN MINKET BÁTRAN AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN:

Mokos Viktória
Telefon: +36 70/ 425-0334

Menráth Dalma
Telefon: +36 70/ 509-8779

E-mail: szervezes@mokos.hu
7771. Palkonya, Hegyalja u. 1.

Rendeléssel és foglalással kapcsolatos szabályzatokat ITT éri el.

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

No Fields Found.