Akció!

Szamócabor Karton Ajánlat

35 940 Ft 23 960 Ft

limitált gyümölcsbor különlegesség

6 palack prémium Mokos gyümölcsbor most csak 4 palack áráért

Igazi kuriózum most egyedülálló kedvezménnyel! A friss, zamatos, 100%-ban hazai szamócából készült prémium gyümölcsborunkban, köszönhetően a kíméletes borkészítési technológiának, a játékos savak mellett a gyümölcs intenzív illat és ízkaraktereit is palackba zártuk és most kivételes akciónk keretein belül 6 palackot adunk 4 palack áráért.

A Szamócabor Karton Ajánlat tartalma:

    • A csomag teljes értéke: 35.940.- Ft
    • A csomag kedvezményes értéke: 23.960.- Ft

A borcsomag tartalma nem módosítható!

AKCIÓS AJÁNLATUNK A KÉSZLET EREJÉIG VAGY 2023.DECEMBER 31-IG, KIZÁRÓLAG WEBSHOPUNKBAN ÉRVÉNYES. 

Rendeléssel és vásárlással kapcsolatos szabályzatokat ITT éri el.

Elfogyott

Leírás

MOKOS GYÜMÖLCSBOR A TERMÉSZET ZAMATÁVAL

Pincészetünk a hagyományos villányi vörösborok mellett gyümölcsbor különlegességek készítésével is foglalkozik. Nem titkolt célunk, hogy ez a  Magyarországon még kevésbé elterjedt borkülönlegesség megismertetésre kerüljön a fogyasztókkal is. Fontosnak tartjuk, hogy gyümölcsborainkat kizárólag hazai termelésű, friss, zamatos gyümölcsökből készítjük, víz, színező-, és ízesítőanyagok hozzáadása nélkül.

Mokos_Pinceszet_gyumolcsbor_meggybor_eperbor_szilvabor_ribizlibor_kajszibor_malnabor_2000x645

DESSZERTBOR NAPSÜTÖTTE GYÜMÖLCSÖKBŐL

Az alapanyag 45 hektáros gyümölcsösünk legfinomabb gyümölcsei közül kerül ki. A technológia nagyon hasonlít a klasszikus szőlőgyümölcsből erjesztett boréhoz: érett gyümölcsöt szüretelünk, melyet azonnal a feldolgozóba szállítunk. A frissen szedett gyümölcs magozása a szüretet követően 20 percen belül megtörténik, majd az erjesztés következik oxigéntől elzárt környezetben a friss ízek megőrzése érdekében.

Kóstoljon bele Ön is a természet palackba zárt zamatába a Mokos Gyümölcsbor különlegességekkel: MeggyborEperborRibizliborMálnaborKajsziborSzederborAlmabor vagy akár Birs-Alma-Körte házasítás formájában is!

Gyümölcsboraink többsége édes, de ha Ön a száraz borok híve, kóstolja meg barrique hordóban érlelt meggybor különlegességünket!

Érdekelhetnek még…

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!