Akció!

Nyári Hűsítő Borcsomag

7 860 Ft 6 490 Ft

legfrissítőbb mokos villányi boraink egy borcsomagban

4 palackos hűsítő borválogatás

Összeraktuk Neked a nyár leghűsítőbb ajánlatát! Borcsomagunk tételei akár önmagukban, akár fröccsként fogyasztva is kitűnő feltöltődést nyújtanak a tikkasztó melegben. Isteni szőlőbor válogatásunk a nyári esték elengedhetetlen része! Most ráadásul Mokos Fesztivál Repoharat adunk ajándékba, melyen egyedi grafikánk megkönnyíteni hivatott az arányok kikeverését. Hűtsd le magad Te is könnyed borválogatásunkkal, mely garantáltan különleges borélményt nyújt!

A Nyári Hűsítő Borcsomag tartalma:

A borcsomag tartalma nem módosítható!

AKCIÓS AJÁNLATUNK A KÉSZLET EREJÉIG VAGY AUGUSZTUS 31.-IG, KIZÁRÓLAG WEBSHOPUNKBAN ÉRVÉNYES. 

Leírás

 

VÉDETT EREDETŰ CLASSICUS VILLÁNYI BOR

A Villányi borvidék északi részén fekvő Weingarten-dűlőben található szőlőültetvényeinken egyaránt megtalálhatóak a régióra jellemző hazai és nemzetközi fajták (portugieser, kékfrankos, pinot noir, merlot, cabernet franc, cabernet sauvignon). A lösz és vörösagyag talajnak, a szubmediterrán jellegű klímának és az átlagon felüli terméskorlátozásnak köszönhetően kiváló minőségű villányi classicus és prémium borokat készítünk, a 2008-as esztendőtől kezdve évente körülbelül 100 000 palackot.

DHC VILLÁNY

DHC Villány_villanyiborvidek_palkonya_mokos_pinceszet

Védett eredetű villányi bort kizárólag a borvidék területén szüretelt, meghatározott szőlőfajtákból lehet készíteni. Az eredetvédett villányi borokat a képen látható kikericses emblémával kiegészített “Districtus Hungaricus Controllatus Villány” feliratról ismerheted fel.

Tudj meg többet a villányi borok eredetvédelméről ITT.

Érdekelhetnek még…

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!