Bodzavirág és almabor

3 790 Ft

Magával ragadó illatok és zamatok a palackban

Bodzavirág és Almabor ízesített gyümölcsbor alapú italunk igazi kényeztetés! Felidézi a tavaszi bodzavirágok karakteres illatát és a roppanó zamatos alma ízeit egyaránt.

Ajánlott fogyasztási hőfok: 7-10°C

Kiszerelés: 500 ml

Egységár: 7.580 Ft/liter

Mokos_Pinceszet_Villanyi_Borvidek_Palkonyagyumolcsbor_premium_desszertbor_helyi_termek_vedjegy

Rendeléssel és vásárlással kapcsolatos szabályzatokat ITT éri el.

Cikkszám: Bodza-Alma_Gyumolcsbor Kategória: Címkék: , , , , , , , ,

Leírás

MOKOS GYÜMÖLCSBOR A TERMÉSZET ZAMATÁVAL

Pincészetünk a hagyományos villányi vörösborok mellett gyümölcsbor különlegességek készítésével is foglalkozik. Nem titkolt célunk, hogy ez a  Magyarországon még kevésbé elterjedt borkülönlegesség megismertetésre kerüljön a fogyasztókkal is. Fontosnak tartjuk, hogy gyümölcsborainkat kizárólag hazai termelésű, friss, zamatos gyümölcsökből készítjük, víz, színező-, és ízesítőanyagok hozzáadása nélkül.

Mokos_Pinceszet_villanyiborvidek_palkonya_villanyiborok_gyumolcsbor_gyumolcsos_bodzabor_bodzavirag_almabor

DESSZERTBOR NAPSÜTÖTTE GYÜMÖLCSÖKBŐL

Az alapanyag 45 hektáros gyümölcsösünk legfinomabb gyümölcsei közül kerül ki. A technológia nagyon hasonlít a klasszikus szőlőgyümölcsből erjesztett boréhoz: érett gyümölcsöt szüretelünk, melyet azonnal a feldolgozóba szállítunk. A frissen szedett gyümölcs magozása a szüretet követően 20 percen belül megtörténik, majd az erjesztés következik oxigéntől elzárt környezetben a friss ízek megőrzése érdekében.

Kóstoljon bele Ön is a természet palackba zárt zamatába a Mokos Gyümölcsbor különlegességekkel: Meggybor, Eperbor, Ribizlibor, Málnabor, Kajszibor, Szederbor, Szilvabor, Almabor vagy akár Birs-Alma-Körte házasítás formájában is!

Gyümölcsboraink többsége édes, de ha Ön a száraz borok híve, kóstolja meg barrique hordóban érlelt meggyborunkat!

További információk

Bor adatok

ALK.: 9 %

Összetevők: bodzavirág, alma, cukor, tartósítószer (kálium- szorbát)

Technológia eljárás

Bodzavirág és almabor ízesített gyümölcsbor alapú italunk készítése a primőr borokhoz (fehér/rosé) hasonló: a gyümölcsök frissen, a leszedést követő rövid időn belül feldolgozásra kerülnek, majd az erjesztés folyamata reduktív módon (oxigéntől elzártan), szabályozott körülmények között történik, aminek köszönhetően a gyümölcsbor megőrzi zamatát, gyümölcsösségét, valamint vitamintartalmát is.

Érdekelhetnek még…

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

No Fields Found.