Húsvéti Gyümölcsbor Válogatás

Original price was: 29 940 Ft.Current price is: 24 490 Ft.

Elfogyott

piros tojás helyett mokos gyümölcsborok!

5 palack prémium gyümölcsbor, Bogyós likőrrel és ajándék mokos hűtőmágnessel

Idén Húsvétkor nyűgözd le vendégeidet prémium gyümölcsbor különlegességeinkkel, melyeket az ünnepi desszertek mellé kínálhatsz!  Válaszd 5 palackos kedvezményes gyümölcsbor összeállításunkat, melyet most Bogyós Likőrünkkel egészítettünk ki és melyek mellé Mokos Hűtőmágnest csomagoltunk AJÁNDÉKBA!  Az összeállításunkban található 100%-ban hazai gyümölcsből készült száraz Barrique Meggybor, az édes élményeket nyújtó Eper és Őszibarack Cuvée, Bodzavirág és Almabor, Birs-Körte és Alma Cuvée, valamint Erdei Gyümölcsbor különlegességünk minden ünnepi desszert mellé tökéletesen társítható. A vendégváráshoz pedig a legideálisabb aperitifként válaszd Mokos Bogyós Likőrünket!

Gondosan válogatott kedvezményes gyümölcsbor borcsomagunk minden ünnepi percet igazi élménnyé varázsol.

A Húsvéti Gyümölcsbor Válogatás tartalma:

    • A csomag teljes értéke: 29.940.- Ft
    • A csomag kedvezményes értéke: 24.490.- Ft

The contents of the wine package cannot be modified!

AKCIÓS AJÁNLATUNK A KÉSZLET EREJÉIG VAGY 2024. ÁPRILIS 1-IG, KIZÁRÓLAG WEBSHOPUNKBAN ÉRVÉNYES. 

Policies on ordering and purchasing HERE reaches.

Leírás

MOCHA FRUIT WINE WITH THE FLAVOUR OF NATURE

In addition to the traditional Villány red wines fruit wine specialities is also involved in the production of. Our aim is to introduce consumers to this wine speciality, which is still less widespread in Hungary. We consider it important that our fruit wines made exclusively from fresh, juicy, domestically produced fruit without the addition of water, colourings or flavourings.

Mokos_Pinceszet_gum_wine_cider_cider_straw_pepper_cider_cider_cider_cider_malnabor_2000x645

DESSERT WINE FROM SUN-DRIED FRUIT

The raw material is selected from the finest fruits of our 45 hectares of orchards. The technology is very similar to that of classic grape fruit fermented wine: ripe fruit is harvested and immediately transported to the processor. The freshly picked fruit is destemmed within 20 minutes of harvesting, followed by fermentation in an oxygen-free environment to preserve the fresh flavours.

Taste the flavour of nature in a bottle with the Mokos Fruit Wine specialities: MeggyborEperborRibizliborRaspberry ciderCajiborBlackberry wineAlmabor or even Quince-apple-pear hybridisation form too!

Most of our fruit wines are sweet, but if you are a dry wine fan, try our speciality cherry wine aged in barrique barrels!

Görgessen a tetejére
en_USEnglish