Meggybor Magnum Palack

10 990 Ft

egyedi sorszámmal ellátott, extra méretű, dedikált kiadás!

Ünnepi limitált darabszámú, magnum palackos, azaz 1,5 literes Mokos Meggyborunkat főborászunk, Péter, saját kezűleg látta el sorszámmal és aláírásával. Mindösszesen csak 100 palack vár kóstolójára!

Meggybor különlegességünk illatában és ízében egyaránt dominánsan megjelenik a napsütötte, zamatos meggy. Kitűnő választás rétes, mákos, illetve meggyes sütemények mellé.

Ajánlott fogyasztási hőfok: 7-10°C | Kiszerelés: 1500 ml | Egységár: 7.326 Ft/liter

Személyes átvétel

Magnum palackos prémium Meggyborunk kizárólag személyes átvétellel rendelhető meg. A termék limitált palackszáma, értéke és sérülekénysége miatt csomagküldő szolgálattal nem kézbesíthető.

Átvétel: Mokos Pincészet, 7771 Palkonya, Hegyalja u. 1. Nyitvatartási időben.

Mokos_Pinceszet_Villanyi_Borvidek_Palkonyagyumolcsbor_premium_desszertbor_helyi_termek_vedjegy

Rendeléssel és vásárlással kapcsolatos szabályzatokat ITT éri el.

 

Leírás

MOKOS GYÜMÖLCSBOR A TERMÉSZET ZAMATÁVAL

Pincészetünk a hagyományos villányi vörösborok mellett gyümölcsbor különlegességek készítésével is foglalkozik. Nem titkolt célunk, hogy ez a  Magyarországon még kevésbé elterjedt borkülönlegesség megismertetésre kerüljön a fogyasztókkal is. Fontosnak tartjuk, hogy gyümölcsborainkat kizárólag hazai termelésű, friss, zamatos gyümölcsökből készítjük, víz, színező-, és ízesítőanyagok hozzáadása nélkül.

Mokos_Pinceszet_villanyiborvidek_palkonya_villanyiborok_gyumolcsbor_gyumolcsos_meggy_meggybor_meggyszemek

DESSZERTBOR NAPSÜTÖTTE GYÜMÖLCSÖKBŐL

Az alapanyag 45 hektáros gyümölcsösünk legfinomabb gyümölcsei közül kerül ki. A technológia nagyon hasonlít a klasszikus szőlőgyümölcsből erjesztett boréhoz: érett gyümölcsöt szüretelünk, melyet azonnal a feldolgozóba szállítunk. A frissen szedett gyümölcs magozása a szüretet követően 20 percen belül megtörténik, majd az erjesztés következik oxigéntől elzárt környezetben a friss ízek megőrzése érdekében.

Kóstoljon bele Ön is a természet palackba zárt zamatába a Mokos Gyümölcsbor különlegességekkel: Meggybor, Eperbor, Ribizlibor, Málnabor, Kajszibor, Szederbor, Szilvabor, Almabor vagy akár Birs-Alma-Körte házasítás formájában is!

Gyümölcsboraink többsége édes, de ha Ön a száraz borok híve, kóstolja meg barrique hordóban érlelt meggybor különlegességünket!

További információk

Bor adatok

ALK.: 10%

Összetétel: friss palkonyai meggy, cukor, tartósítószer (kálium-szorbát)

Technológia eljárás

Meggybor különlegességünk készítése a primőr borokhoz (fehér/rosé) hasonló: a gyümölcsök frissen, a leszedést követő fél órán belül feldolgozásra kerülnek, majd az erjesztés folyamata reduktív módon (oxigéntől elzártan), szabályozott körülmények között történik, aminek köszönhetően a gyümölcsbor megőrzi zamatát, gyümölcsösségét, valamint vitamintartalmát is.

Érdekelhetnek még…

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!