Leírás
Szőlőültetvényeinken megtalálhatóak a régióra jellemző hazai és nemzetközi fajták is (portugieser, kékfrankos, pinot noir, merlot, cabernet franc, cabernet sauvignon). A lösz és vörösagyag talajnak, a szubmediterrán jellegű klímának és az átlagon felüli terméskorlátozásnak köszönhetően kiváló minőségű villányi classicus és prémium borokat készítünk, a 2008-as esztendőtől kezdve évente körülbelül 100 000 palackot.
Pincészetünk a hagyományos villányi vörösborok mellett gyümölcsborok készítésével is foglalkozik. Immár több mint egy évtizedes tapasztalat áll mögöttünk ezeknek a desszertbor különlegességnek a készítésében, melyeknek alapanyagait napjainkra már 10 különféle gyümölcs nyújtja. Fontosnak tartjuk, hogy gyümölcsborainkat kizárólag hazai termelésű, friss, zamatos gyümölcsökből készítjük, víz, színező-, és ízesítőanyagok hozzáadása nélkül.