Akció!

Zamatos Gyümölcsbor Csomag

Original price was: 10 470 Ft.Current price is: 9 290 Ft.

minden pillanatot megédesít

3 palack prémium gyümölcsbor a hétköznapok varázslatossá tételéhez

Különleges és felejthetetlen ízélményre vágysz? Akkor ez az ajánlat Neked szól! Összeválogattunk számodra legnépszerűbb prémium gyümölcsborainkból egy borcsomagot, mely igazi ünneppé varázsolja a hétköznapokat is, akár magadnak, akár ajándékba szánod! Válogatásukban a klasszikus, zamatos Meggybor, az intenzív, testesebb ízvilágú Feketeribizlibor és a könnyed, harmonikus Eper és Őszibarackbor házasítás kapott helyet. Most kedvezményes áron juthatsz hozzájuk, és ajándékba adunk egy Mokos Cseppőrt, hogy egy csepp se vesszen kárba!

A Zamatos Gyümölcsbor Csomag tartalma:

A borcsomag tartalma nem módosítható!

AKCIÓS AJÁNLATUNK A KÉSZLET EREJÉIG VAGY DECEMBER 31-IG, KIZÁRÓLAG WEBSHOPUNKBAN ÉRVÉNYES. 

Rendeléssel és vásárlással kapcsolatos szabályzatokat ITT éri el.

 

Elfogyott

Leírás

MOKOS GYÜMÖLCSBOR A TERMÉSZET ZAMATÁVAL

Pincészetünk a hagyományos villányi vörösborok mellett gyümölcsbor különlegességek készítésével is foglalkozik. Nem titkolt célunk, hogy ez a  Magyarországon még kevésbé elterjedt borkülönlegesség megismertetésre kerüljön a fogyasztókkal is. Fontosnak tartjuk, hogy gyümölcsborainkat kizárólag hazai termelésű, friss, zamatos gyümölcsökből készítjük, víz, színező-, és ízesítőanyagok hozzáadása nélkül.

Mokos_Pinceszet_gyumolcsbor_meggybor_eperbor_szilvabor_ribizlibor_kajszibor_malnabor_2000x645

DESSZERTBOR NAPSÜTÖTTE GYÜMÖLCSÖKBŐL

Az alapanyag 45 hektáros gyümölcsösünk legfinomabb gyümölcsei közül kerül ki. A technológia nagyon hasonlít a klasszikus szőlőgyümölcsből erjesztett boréhoz: érett gyümölcsöt szüretelünk, melyet azonnal a feldolgozóba szállítunk. A frissen szedett gyümölcs magozása a szüretet követően 20 percen belül megtörténik, majd az erjesztés következik oxigéntől elzárt környezetben a friss ízek megőrzése érdekében.

Kóstoljon bele Ön is a természet palackba zárt zamatába a Mokos Gyümölcsbor különlegességekkel: MeggyborEperborRibizliborMálnaborKajsziborSzederborSzilvaborAlmabor vagy akár Birs-Alma-Körte házasítás formájában is!

Gyümölcsboraink többsége édes, de ha Ön a száraz borok híve, kóstolja meg barrique hordóban érlelt meggybor különlegességünket!

Érdekelhetnek még…

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

No Fields Found.