mokos_pinceszet_premium_meggybor_gyumolcsbor_meggy_recept_brownie_mohr_mira_sutemeny_desszert_desszertbor

Mokos Meggyboros Brownie

különleges recept MOHR MÍRÁTÓL • SÜTI MÁMOHR

Készítenél valami különleges desszertet egy közelgő ünnepi alkalomra vagy csak egy spontán hétköznapra szeretnél ínycsiklandó finomságot varázsolni az asztalra? Próbáld ki Míra mennyei Meggyboros Brownie recepjét, melyhez természetesen Mokos prémium gyümölcsbor különlegességünk elengedhetetlen hozzávaló, no és nem csupán a tészta összeállításához, de a végeredmény kóstolása mellé is kifejezetten ajánlott!

A Meggyboros Brownie Recept Hozzávalói

mokos_pinceszet_premium_meggybor_gyumolcsbor_meggy_recept_brownie_mohr_mira_sutemeny_desszert_desszertbor
  • 25 dkg liszt
  • 20 dkg cukor
  • 20 dkg vaj
  • 1 cs sütőpor
  • 2 tojás
  • 100g 90%-os étcsokoládé
  • 200 ml MOKOS Meggybor
  • 1 ek vanília paszta

Tetejére

  • 200 ml cukrozott, növényi habtejszín
  • 100 g koktélcseresznye

A Meggyboros Brownie Recept elkészítése

  1. Az étcsokit és a vajat összeolvasztjuk.
  2. A lisztet egy nagyobb tálban elkeverjük a cukorral és a sütőporral.
  3. A lisztes keverékhez hozzáöntjük a csokis masszát, majd a meggybort.
  4. Végül hozzáadjuk a tojásokat és a vaníliát is, majd jól elkeverjük.
  5. A masszát szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, majd 180°C-on 20 perc alatt készre sütjük. (Akkor jó a brownie torta, ha kívül szilárd, de belül még nagyon krémes.)
  6. A browniet a formánkban teljesen kihűtjük, majd ha már kihűlt kivesszük a formából. Habtejszínnel és koktélcseresznyével díszítjük.

ÉDES GYÜMÖLCSBOR, MELY 100%-BAN FRISS PALKONYAI MEGGYBŐL KÉSZÜLT

  • Meggybor különlegesség: illatában és ízében egyaránt dominánsan megjelenik a napsütötte, zamatos meggy.
  • Kitűnő választás rétes, mákos, illetve meggyes sütemények mellé.
  • Ajánlott fogyasztási hőfok: 7-10°C
  • Kiszerelés: 500 ml
mokos_pinceszet_premium_meggybor_gyumolcsbor_meggy_recept_brownie_mohr_mira_sutemeny_desszert_desszertbor

Ismerd meg mírát és a süti mámohrt!

 

“Kiskoromtól kezdve imádtam az édességeket, úgyhogy elég hamar óriási hobbim lett a sütögetés, majd 2016-ben elindítottam – akkor még ici-pici – Süti MáMohr gasztroblogomat azért, hogy megosszam a gasztronómia iránti szeretetemet és ötleteimet szintén gasztronómia imádó emberekkel.

Egyetemi éveim alatt egyre jobban beleástam magam először a receptfejlesztés, majd a food styling, végül pedig az ételfotózás világába. Ezeket annyira nagyon megszerettem, hogy ma már képtelenség elképzelni enélkül a mindennapjaimat.

Üzleti és gazdasági tanulmányaim során pedig elkezdtem a gasztronómiát számos aspektusból, interdiszciplinárisan végiggondolni, elemezni és kutatni. Először a magyarországi gasztronómia aktuális trendjeit, majd a közösségi média gasztronómiára gyakorolt hatását vizsgáltam, jelenleg pedig food marketing témakörben kutatok.” – Mohr Míra

Forrás: www.sutimamohr.hu 

mokos_pinceszet_premium_meggybor_gyumolcsbor_meggy_recept_brownie_mohr_mira_sutemeny_desszert_desszertbor

Próbálj ki még több receptet!

Kedvet kaptál a sütéshez? Kipróbálnál új recepteket? Látogass el Míra oldalára és fedezz fel további finomságokat, amikkel lenyűgözheted a családot és barátokat!

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!