Blueberry lab

6 550 Ft

Elfogyott

ízletes áfonyabor gyümölcsbor különlegesség

E páratlan ízvilágú gyümölcs iránti rajongásunk arra késztetett bennünket, hogy zárjuk palackba a friss, érett, gurulós áfonyaszemek ínycsiklandó illatát és zamatát.

Recommended consumption temperature: 7-10°C

Capacity: 500 ml

Egységár: 12.980 Ft/liter

Policies on ordering and purchasing HERE reaches.

Article number: Afonyabor_gyumolcsbor-1 Category: Tag: , , , , , ,

Leírás

MOCHA FRUIT WINE WITH THE FLAVOUR OF NATURE

In addition to the traditional Villány red wines fruit wine specialities is also involved in the production of. Our aim is to introduce consumers to this wine speciality, which is still less widespread in Hungary. We consider it important that our fruit wines made exclusively from fresh, juicy, domestically produced fruit without the addition of water, colourings or flavourings.

DESSERT WINE FROM SUN-DRIED FRUIT

The raw material is selected from the finest fruits of our 45 hectares of orchards. The technology is very similar to that of classic grape fruit fermented wine: ripe fruit is harvested and immediately transported to the processor. The freshly picked fruit is destemmed within 20 minutes of harvesting, followed by fermentation in an oxygen-free environment to preserve the fresh flavours.

Kóstoljon bele Ön is a természet palackba zárt zamatába a prémium Mokos Gyümölcsbor különlegességekkel: Meggybor, Eperbor, Ribizlibor, Raspberry cider, Cajibor, Blackberry wine, Silvab, Almabor or even Quince-apple-pear hybridisation form too!

Most of our fruit wines are sweet, but if you are a dry wine fan, try our sour cherry wine aged in barrique barrels!

Additional information

Wine data

FROM: 10,5%

Összetevők: magyar áfonya, cukor, tartósítószer (kálium-szorbát)

Technology procedure

Áfonyabor különlegességünk készítése a primőr borokhoz (fehér/rosé) hasonló: az áfonya frissen, a leszedést követő fél órán belül feldolgozásra kerül, majd az erjesztés folyamata reduktív módon (oxigéntől elzártan), szabályozott körülmények között történik, aminek köszönhetően a gyümölcsbor megőrzi zamatát, gyümölcsösségét, valamint vitamintartalmát is.

Scroll to Top
en_USEnglish