Ingyenes szállítás a 15.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén!

ÉRINTÉS NÉLKÜLI KÉZBESÍTÉS WEBSHOP RENDELÉS ESETÉN

Csomagjainkat 2020.03.24-től érintés nélküli kézbesítéssel (Contactless Delivery) szállítjuk ki. A csomagkézbesítési folyamatot szeretnénk fokozottan biztonságosabbá tenni vásárlóink számára a kialakult veszélyhelyzet idejére, ezért a 2020. 03. 24-től feladott csomagok esetében csomagátvételkor a kézi szkenneren történő Címzett aláírást a kézbesítő futár által rögzített szolgáltatási kód (CDL) helyettesít. Felhívjuk figyelmüket, hogy ez a megoldás csak a szkennerrel történő fizikai érintkezésre vonatkozik, tehát sem a készpénzes, sem a bankkártyás fizetést nem érinti.

Könnyed, classicus rozé vagy testes, prémium vörösborok a Villányi borvidék lankáiról? Esetleg Meggybor vagy Eperbor a természet minden magával ragadó zamatával?

Tekintse meg villányi borkínálatunkat, valamint gyümölcsbor-különlegességeinket, majd válassza ki kedvenceit és élvezze otthonában a Mokos borok nyújtotta ízélményt!

VILLÁNYI BOROK

GYÜMÖLCSBOROK

A tökéletes ajándékot keresi? Válasszon borcsomag összeállításaink és elengedhetetlen boros kiegészítőink közül, vagy  lepje meg szeretteit Mokos élményekkel Ajándékutalvány formájában, mellyel garantáltan ünnepi hangulatot varázsol majd!

BORCSOMAGOK

BOROS KIEGÉSZÍTŐK

AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

Tartson velünk izgalmas gasztrokalandjainkon és kóstoljon bele a borvidéki életérzésbe rendezvényeink ideje alatt!

RENDEZVÉNYEK

RENDELÉSSEL ÉS SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSE ADÓDOTT?

KERESSEN MINKET ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

Webshop és Bor rendelés
Bernyák Antónia
rendeles@mokos.hu
+36 70/450-8563

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!