Szállás csomagajánlatok

Egy hétvége a kikapcsolódás és a feltöltődés jegyében? Jelentkezzen szállás csomagajánlatainkra és legyen részese a hamisítatlan villányi életérzésnek!

Csomagajánlatainkban nem pusztán kikapcsolódást nyújtunk, hanem élményekkel is megajándékozzuk Önt!  Vegyen részt élménydús programjainkon, csatlakozzon hozzánk gasztrokalandjainkon egy ínycsiklandó borvacsora keretein belül, ismerje meg pincészetünket vezetett birtoklátogatásainkon és kóstoljon bele a Villányi borvidék könnyed, vagy akár testes vörösboraiba,  majd ízlelje meg borkülönlegességeinket; prémium gyümölcsborainkat!

Mokos Vendégházunk remek kiinduló- és végpontja egy borvidéki kirándulásnak! Fedezze fel a dűlőket, látogasson el a történelmi pincesorra, majd pihenje ki magát egy csendes vízparton. Vendégházunk a palkonyai tó partján, a Mokos Pincészet közelében, csodás természeti környezetben, 7 db szobával várja vendégeit.

Élvezze a borvidék ízeit és töltődjön fel nálunk!

TÁJÉKOZTATÁS

Kedves Vendégeink! Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy palkonyai vendégházunk ismét fogad szálló vendégeket az aktuális kormányrendeletekben szereplő előírások alapján. Várjuk szeretetettel vendégeinket egy kellemes borvidéki kapcsolódásra!

Mokos Pincészet

Szállás CSOMAGAJÁNLATok a hétköznapokra

2021.04. 23.

Színesítse meg a hétköznapokat és kapcsolódjon ki a Villányi borvidék szívében: válasszon egy, két vagy három éjszakás csomagajánlataink közül és adja át magát a borvidéki életérzésnek az év bármely időszakában! További részletek >>

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!