Borvegas

Izgalmas, szórakoztató és kötetlen csapatépítő programot keresel?

Akkor válaszd BorVegas csapatépítő ajánlatunkat, ahol  a szerencse mellett szükség lesz a csapattagok kiváló bor- és pálinka ismeretére, valamint jó orrára-ízlelésére is!

 

BorVegas csapatépítő programunk 3 feladványt tartalmaz, melyet egyszerre akár 2-6 csapatban is játszhatnak a játékosok.

  • Az első borozós játékban a rulettasztalon nem számok találhatók, hanem Magyarország borvidékei, illetve különféle szőlőfajták, alkoholfokok, és a bor egyéb ismérvei, melyekre a játékosok zsetonokkal voksolhatnak. A játék különböző borvidékekről és pincészetekből származó borok vakkóstolásával kezdődik. A kóstolást követően a csapattagok megteszik tétjeiket az adott bor ismérveire (borvidék, fajtaborok, alkoholfok, érlelés módja, stb.) vonatkozólag. Cél a legtöbb zseton összegyűjtése! Egy körben 5 féle bor kóstolására nyílik lehetőség.
  • A második borozós játékban a csapatok WineJack során próbálhatják ki szerencséjüket. WineJack játékunkban a csapatok feladata, hogy kapott kártyák pontértéke minél jobban megközelítse a 21-et, majd találataik függvényében kóstolnak Mokos Borokat.
  • A harmadik (Borvidék Memóriája) játékunkban a csapattagoknak jó memóriájukra kell építeniük, miközben játszva-borozva megismerik a Villányi Borvidék nevezetességeit.

A játék minimum 10 fő jelentkezése esetén, vagy 10 főre szóló ár kifizetése mellett biztosított.

Szálláslehetőség:

Palkonya bájos vendégházaiban vagy borhotelünkben, a Villánykövesden található Hotel Cabernet-ben kényelmesen kipihenheti magát a csapat .

Személyre szabott árajánlatunkat kérje itt!
További információk és regisztráció

A részvétel előzetes bejelentkezéshez és regisztrációhoz kötött.

Mokos Viktória |  +36 70 425 0334

Menráth Dalma |  +36 70 509 8779

E-mail:  szervezes@mokos.hu | Helyszín: Mokos Családi Pincészet, 7771 Palkonya, Hegyalja u. 1.

Rendeléssel és foglalással kapcsolatos szabályzatokat ITT éri el.

A MOKOS Pincészet kiváló helyszín és lehetőség céges csapatépítők szervezésére. Élményszüreteléssel, csapatépítő játékokkal várjuk a kisebb és nagyobb csoportok jelentkezését. Egyedi árajánlatainkat kérje a szervezes@mokos.hu e-mail címen.

 

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!