Kis Esküvő – Nagy akció!

Képzeljétek el, amint az álom esküvőhelyszín, a kedvenc fotós és zenész, sőt a vendégsereg minden tagja a rendelkezésre áll az esküvőtök tervezett időpontjában! Milyen csodás érzés, amikor a magas minőséget meglepően kedvező áron biztosító szolgáltató lesi minden kívánságotokat! Az anyakönyvvezető a nap bármely pontjában ráér, a templomban sem kell az előttetek és az utánatok futószalagon következő esküvő vendégseregén átverekednetek magatok…

Minden tökéletes, az esküvői kiadások alacsonyabbak és nem csak 1 nap jut a násznépnek a pihenésre!

De vajon ez az idill hogyan valósítható meg? Mi tudjuk a megoldást: EGY POMPÁS PÉNTEKI ESKÜVŐVEL!

Csodás helyszín

Kis létszámú (max. 50-55 fős) esküvőtöknek tökéletes helyszín Pincészetünk impozáns kóstolóterme, ahol az ablakból a palkonyai pincesor és a műemléki, piros kupolás körtemplom is látszik! A polgári szertartást festői háttér előtt, panorámás teraszunkon tarthatjátok, mesésen feldíszített boldogságkapu alatt.

Ráadásul a borvidék egyik legromantikusabb települése a fotózási helyszínekben is bővelkedik: tópart, zöldellő szőlőültetvény, illatozó gyümölcsös, körtemplom, műemléki pincesor és egy kis kápolna biztosítja a tökéletes díszletet jegyes és esküvői fotóitokhoz.

Kedvezményekkel és a már bizonyított szakértelemmel vár Titeket Pincészetünk esküvői stábja a Villányi borvidék egyik legszebb településén, Palkonyán! Mi azért dolgozunk, hogy a Ti pénteketek egy páratlan nap legyen, ahol nektek csak élveznetek kell az engedményeket és a Nagy Nap pillanatait! Ünnepeljétek meg életetek összekötését egy pompás pénteki esküvővel Pincészetünkben!

Még több információ és érv kell a péntek mellett?

Kattints a pentekieskuvo.hu oldalra további ötletekért, tippekért, megoldásokért és szolgáltatókért, hogy kompromisszumok nélkül választhassatok pénteken is!

Miért pont péntek? Lássuk:

Nem tetszik a péntek? Akkor válasszatok egy másik szimpatikus hétköznapot és éljetek a kedvezményekkel!

SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAJÁNLATUNKAT KÉRD ITT!

KERESS MINKET BÁTRAN AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

Mokos Viktória
Telefon: +36 70/ 425-0334

Menráth Dalma
Telefon: +36 70/ 509-8779

E-mail: szervezes@mokos.hu
7771. Palkonya, Hegyalja u. 1.

 

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

No Fields Found.