Élményajándék 2 fő részére | Díszborítékban

22 500 Ft

Ajándékozzon Mokos élményt! 

2 FŐ RÉSZÉRE SZÓLÓ AJÁNDÉKUTALVÁNY

Az élményajándék az alábbiakat tartalmazza:

  • 5 (4+1) tételes borkóstoló, mely során megismerkedhetnek a Mokos Pincészet villányi védett eredetű boraival, illetve prémium palkonyai gyümölcsboraival,
  • Hidegtálas vacsora 2 fő részére
  • Vezetett pincelátogatás, mely során megismerhetik a Villányi- hegység lankáinak ölelésében található Mokos családi birtokot, a közel 4000 m2- es pincészetet, valamint a borkészítés folyamatába is betekintést nyerhetnek.

Élményajándékunk díszlapra kinyomtatva, elegáns borítékban postai úton kerül kiküldésre az Ön által megadott szállítási címre a rendeléstől számított 3-4 munkanapon belül, így nem kell bajlódnia a csomagolással.

Amennyiben digitális formátumban (postaköltség és díszboríték nélkül) szeretné megrendelni élményajándékunkat, kattintson IDE. Ez esetben a rendelés során megadott e-mail címre a rendeléstől számított 1-3 munkanapon belül e-mailben küldjük ki Önnek az utalványt.

Az Élményajándék felhasználása:

Az Élményajándék kizárólag a Mokos Pincészetben, előzetes regisztrációt követően a helyszínen érvényesíthető. Regisztrációval kapcsolatban keresse a pincészet munkatársait az alábbi elérhetőségeken: szervezes@mokos.hu | +36 70 509 8779 | 7771 Palkonya, Hegyalja u. 1.

Készpénzre nem váltható.

A kupon 2024. december 31-ig használható fel egyszeri alkalommal.

Rendeléssel és vásárlással kapcsolatos szabályzatokat ITT éri el.

Cikkszám: Ea_2F_B Kategória:

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!