Fahéjas Szilvabor

3 950 Ft

Visszaváltható DRS logó

Ez a termék 50 Ft betétdíjas (visszaváltható)

Palackba zártuk az ünnepi hangulatot

édes prémium gyümölcsbor

Fahéjas Szilvabor különlegességünk vidám gyümölcsösségét most igazán ünnepivé varázsoltuk a fahéj berakású tölgyfa hordóban történő érleléssel! Kóstolja meg különleges, téli kiadású gyümölcsborunk, amely tökéletes társa például az aszalt szilvával készült húsoknak!

Ajánlott fogyasztási hőfok: 7-10°C

Kiszerelés: 500 ml

Egységár: 7.900 Ft/liter

 

Rendeléssel és vásárlással kapcsolatos szabályzatokat ITT éri el.

Leírás

MOKOS GYÜMÖLCSBOR A TERMÉSZET ZAMATÁVAL

Pincészetünk a hagyományos villányi vörösborok mellett gyümölcsbor különlegességek készítésével is foglalkozik. Nem titkolt célunk, hogy ez a  Magyarországon még kevésbé elterjedt borkülönlegesség megismertetésre kerüljön a fogyasztókkal is. Fontosnak tartjuk, hogy gyümölcsborainkat kizárólag hazai termelésű, friss, zamatos gyümölcsökből készítjük, víz, színező-, és ízesítőanyagok hozzáadása nélkül.

Mokos_Pinceszet_villanyiborvidek_palkonya_villanyiborok_gyumolcsbor_gyumolcsos_szilva_szilvabor

DESSZERTBOR NAPSÜTÖTTE GYÜMÖLCSÖKBŐL

Az alapanyag 45 hektáros gyümölcsösünk legfinomabb gyümölcsei közül kerül ki. A technológia nagyon hasonlít a klasszikus szőlőgyümölcsből erjesztett boréhoz: érett gyümölcsöt szüretelünk, melyet azonnal a feldolgozóba szállítunk. A frissen szedett gyümölcs magozása a szüretet követően rövid időn belül megtörténik, majd az erjesztés következik oxigéntől elzárt környezetben a friss ízek megőrzése érdekében.

Kóstoljon bele Ön is a természet palackba zárt zamatába a Mokos Gyümölcsbor különlegességekkel: Meggybor, Eperbor, Ribizlibor, Málnabor, Kajszibor vagy akár Birs-Alma-Körte házasítás formájában is!

Gyümölcsboraink többsége édes, de ha Ön a száraz borok híve, kóstolja meg barrique hordóban érlelt meggyborunkat!

További információk

Bor adatok

ALK.: 11%

Technológia eljárás

Fahéjas Szilvabor különlegességünk készítése a primőr borokhoz (fehér/rosé) hasonló: a szilva frissen, a leszedést követő fél órán belül feldolgozásra kerülnek, majd az erjesztés folyamata reduktív módon (oxigéntől elzártan), szabályozott körülmények között történik, aminek köszönhetően a gyümölcsbor megőrzi zamatát, gyümölcsösségét, valamint vitamintartalmát is.
Gyümölcsborunk ízét a fahéj berakású tölgyfa hordóban való érlelés varázsolta ünnepivé!

Görgessen a tetejére
hu_HUMagyar