Mokos Birtok – Villányi borvidék, palkonya

Családi pincészetünk jóval több, mint egy hagyományos pincészet, hiszen a közel 300 hektáron elterülő birtokunkon a szőlészeti-borászati tevékenység mellett számos más, sokoldalú tevékenységet folytatunk, melynek eredményeképp az idelátogatók rengeteg  színes élménnyel gazdagodhatnak! Nézd meg videóinkat és barangold be velünk virtuálisan a Mokos Birtokot!

Online birtoklátogatás a Mokos Pincészettel

Pincészetünk újabb minisorozattal érkezik! 🎥🎞 Tartsatok velünk a keddi és pénteki napokon  virtuális sétáinkon, melyeken jobban megismerhetitek a Mokos Pincészet történetét és a családi birtokot! ☝️😉💻🚶‍♂️🚶‍♀️ Rövid online birtoklátogatásainkon térben és időben egyaránt kirándulunk, hogy még teljesebb képet kaphassatok a Mokos birtokról. Az első résszel 2020. május 1. pénteken 18:00-kor érkezünk. Csatlakozzatok hozzánk otthonról, online akár egy pohár Mokos bor kíséretében! 🍷🛋

Online Birtoklátogatás a Mokos Pincészettel

#1 Villánykövesd

2020.05.01. |  Villánykövesd

Új minisorozatunk első részében Villánykövesdre látogattunk el. 🏘️🏘️🏘️Felkerestük az egykori szülői házat és a családi kis pincét, ahol a Mokos család borai készültek egészen addig, míg palkonyai borászatunk épülete el nem készült. 🎥🎞️🎬 Továbbá ellátogattunk a Hotel Cabernet*** szállodához és a Sárga Ház Borgerezőhöz is. Tartsatok velünk online birtoklátogatásunkon!

#2 PALKONYAI HALASTAVAK

2020.05.05. |  Palkonya

Virtuális birtoklátogatásunk előző epizódjában Villánykövesdre látogattunk, ahol megnéztük honnan is indult a Mokos Pincészet története. 📍 Túránkat most Palkonyáról folytatjuk, ahová a 1990-es évek végétől kezdődően szép lassan átkerült a családi gazdaságunk központja.  Tartsatok velünk és tudjatok meg többet a Palkonyai Halastavakról! 🐟🎣

#3 Gyümölcsöskert

2020.05.08. |  Palkonya

Sétálj velünk virtuálisan a ragyogó napsütésben a Mokos családi birtokon! A mai online birtoklátogatás epizódban palkonyai gyümölcsöskertünkbe pillanthattok be Mokos Balázzsal, aki a prémium gyümölcsboraink alapanyagát adó ültetvényeinkről mesélt. 🍒🍑🌳 Kirándulj velünk és tudj meg többet a Mokos Pincészetről!

#4 PALKONYAI PINCESOR

2020.05.12. |  Palkonya

Kíváncsi vagy, hogy mit is láthatunk a Mokos Panoráma Borteraszról❓ Tarts velünk mai online birtoklátogatásunk alkalmával és ismerd meg Palkonya főbb látványosságait! Mokos Balázs kíséretében ellátogatunk a műemléki pincesorra,  elsétálunk a falu ikonikus templomához, a Szent Erzsébet templomhoz és bepillantunk a Közösségi Herbáriumba is. 🍷🏘️🏘️🌿

#5 Weingarten dűlő

2020.05.15. |  Palkonya

Tarts velünk legújabb epizódunkban és sétáljunk egyet virtuálisan a Weingarten dűlőben! Ismerd meg a Villányi borvidék északi részén található közel 60 hektáros dűlőt, melyen a Mokos Pincészet szőlőültetvényei is találhatóak. 🍇 🌿 Mokos Balázs mesél a családi birtok szőlőterületeiről, melyekről Pincészetünk villányi borainak alapanyagai származnak. 🍷 Kirándulj velünk mai is és tudj meg többet a Mokos Pincészetről és a Villányi borvidékről!

#6 Mokos Pincészet

2020.05.19. |  Palkonya

Tudj meg többet a Mokos Pincészetről! Sétálj virtuálisan főborászunkkal, Mokos Péterrel a Panoráma Borteraszunkon és ismerd meg a borászatunkat. 🔍 A következő epizódokban a közel 2000m2 alapterületű feldolgozó üzemünket, színház-és rendezvénytermünket is bemutatjuk majd. Tarts velünk, #kiranduljonline! 💻🚶‍♀️🚶‍♂️

#7 BORÁSZATI TÉR

2020.05.22. |  Palkonya

Kíváncsi vagy hol készülnek a Mokos borok? 🤔 Most megmutatjuk! Legújabb #onlinebirtoklatogatas epizódunk során a borászati térben sétálhatsz velünk egyet virtuálisan, ahol Mokos Péter meséli el, hogyan készülnek a Weingarten -dűlő zamatos szőlő alapanyagaiból a Mokos Pincészet villányi borai. 🍇➡️🍷 Barangold be a Mokos Pincészetet és tudj meg többet a borkészítésről!

#8 Színház- és rendezvényterem

2020.05.26. |  Palkonya

Pillants be velünk a Mokos Pincészet Színház- és rendezvénytermébe! 🎭🎤 Online birtoklátogatásunk legújabb részében Pincészetünk legexkluzívabb helyszínén ejtünk egy rövid virtuális sétát Péter kíséretében. Kirándulj velünk és ismerd meg jobban a Mokos Pincészetet!

#9 Záró epizód

2020.05.29. |  Palkonya

Elérkeztünk Online Birtoklátogatás minisorozatunk záró epizódjához. 🎬 Less be elsőként Pincészetünk új, épülő szárnyába, mellyel borászatunk jelenlegi alapterülete közel 3️⃣szorosára növekedik! 🏗️  Rövid virtuális sétánk során Péter és Balázs kalauzol Téged a Mokos Pincészetben.

Köszönjük, hogy velünk tartottál!

Barangold be élőben is Palkonyát és ismerd meg a Mokos Pincészetet testközelből, látogass el hozzánk és éld át velünk a #mokosélményt!

Birtoktérkép

Barangold be a Mokos Birtokot a birtoktérképen! Keresd meg a virtuális séták helyszíneit, hogy még teljesebb képet kaphass családi birtokunkról!

#borozzmokosan minisorozat

Lemaradtál előző online sorozatunkról? Ne csüggedj, ITT elérheted az összes részt!

NEM SZERETNÉL LEMARADNI TOVÁBBI HÍREINKRŐL?

Kövesd a Mokos Pincészet közösségi oldalait vagy iratkozz fel hírlevelünkre!

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

No Fields Found.