Mokos-pinceszet-palkonya-villanyi-borvidek-punkosdi-nyitott-pincek-program-garden-party-2023

Mokos garden party | 2023.05.27-28.

xxvIIi. palkonyai pünkösdi nyitott pincék

 

Fergetes hangulattal vár az idén immár 28. alkalommal megrendezésre kerülő Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék, melyre több ezer ember látogat el évről-évre. A pünkösdi hosszú hétvégén csodás környezetben, minősített borok, kulturális programok kíséretében és garantáltan jó hangulatban töltheted a szombat-vasárnapod Palkonya Gasztrofaluban! 🍷🎶💃🕺

Add át magad a borvidéki életérzésnek, pihenj meg a KisMokos Pincénél egy pohár 🍒#meggyborral a kézben, lazulj a Mokos Panoráma Borteraszon egy 🧊 frissítő #rozéfröccs kíséretében vagy bulizd át a #Pünkösd estét a jobbnál jobb 🎶 zenekarokkal és Dj-kkel a Mokos Garden #PartyPlacc-án! 💃🏻🕺🏽
Pincészetünk idén ismét szélesre tárt kapukkal és óriási fesztivál hangulattal várja a borkedvelőket Pincészetének Panoráma Borteraszán, valamint közel 2000 m2 területű udvarhelyiségében és a palkonyai pincesoron található KisMokos Pincéjében. 2 igazán belassulós nap, chill hangulat, fergeteges partik és a csodálatos palkonyai panoráma. 🍇🍷

Tarts velünk az év egyik legnagyobb partiján!

helyszínek és Nyitvatartás

Kóstold kedvenc mokos boraidat akár három helyszínen!

Nagyon vágysz már egy jéghideg rozéfröccsre vagy esetleg egy pohárra kedvenc Meggyborodból? Csapatunk rendületlenül azon dolgozik, hogy mielőbb hozzájuss a vágyott italodhoz, ezért most ismét újabb pulttal bővítjük a pünkösdi hétvégére standjaink számát. #KeresdaMokost a Mokos Pincészet Garden-jében, valamint Borkóstoló termében, illetve a palkonyai pincesoron a KisMokos Pincében!

⛱️ MOKOS GARDEN & PARTY PLACC ⛱️

Szombat (05.27.): 10:00-24:00
Vasárnap (05.28.): 10:00-01:00

A helyszín MINDKÉT NAPON INGYENESEN látogatható!

(Mokos Pincészet)

 🍷 MOKOS PANORÁMA BORTERASZ & BORKÓSTOLÓTEREM 🍷

Szombat (05.27.): 10:00-21:30
Vasárnap (05.28.): 10:00-21:30

A helyszín MINDKÉT NAPON INGYENESEN látogatható!

(Mokos Pincészet)

 🗝️ KISMOKOS PINCE 🗝️

Szombat (05.27.): 10:00-22:00
Vasárnap (05.28.): 10:00-22:00

A helyszín SZOMBATON INGYENESEN, míg VASÁRNAP BELÉPŐJEGGYEL* látogatható.

(Palkonyai Történelmi Pincesor)

* A Mokos Pincészet három helyszínen várja vendégeit az idei pünkösdi hétvégén is. A Pincészet épületéhez és udvarához tartozó helyszínek (Mokos Garden, Party Placc, Panoráma Borterasz, Borkóstolóterem – Hegyalja u. 1.) mindkét napon INGYENESEN, BELÉPŐJEGY NÉLKÜL látogathatóak. A KisMokos Pince a szombati napon (05.27.) ugyancsak ingyenesen, belépőjegy nélkül megközelíthető, azonban mivel a Pünkösdi Nyitott Pincék Fesztivál a vasárnapi napon lezárt területén zajlik, mely magában foglalja a KisMokos Pince helyszínét is (Palkonyai Történelmi Pincesor), így vasárnap ennek megközelítése belépőjegy köteles. A belépőjegyekről a “Kóstolópohár és Belépőjegy” pont alatt olvashatsz részletesen!

Mokos Garden – party placc programok

Szombat (05.27.)

Gulyás Balázs

15:30-17:00

Akusztikus gitárdallamok és chill a Mokos Gardenben. Ed Sheeran rajongóknak kötelező!

Tudj meg többet Gulyás Balázsról!

Mokos-pinceszet-palkonya-villanyi-borvidek-punkosdi-nyitott-pincek-program-garden-party-2023-neoncsend
neon csend

17:30-19:00

Neon Csend a Mokos Garden színpadán! A 2020 tavaszán alakult, négy fiatalból álló pécsi zenekar a PTE kollégiumi bulijait már felpörgette, most pünkösdkor pedig a Mokos Pincészetben tombolhat rá a tisztelt nagyérdemű.

Tudj meg többet a Neon Csendről!

Mokos-pinceszet-palkonya-villanyi-borvidek-punkosdi-nyitott-pincek-program-garden-party-2023-djpepe
dj pepe video disco

19:30-00:00

Időutazás a 90-es és 2000-es évek elképesztő bulijaiba egy eszméletlen video disco formájában! Tombold át az éjszakát a Mokos Gardenben a kedvenc ezredfordulós slágereiddel, a Backstreet Boys, Britney, a Spice Girls, JLo és még hosszasan sorolhatnánk a toplistás előadókat…de inkább hallgass rá és bulizz velünk  szombaton!

Tudj meg többet a Dj Pepe video disco bulijairól!

Hallgass bele Gulyás Balázs Ed Sheeran feldolgozásába:

Hallgass bele, hogyan csap a húrok közé a Neon Csend:

Hangolódj a szombat esti garden partira kedvenc slágereiddel:

vasárnap (05.28.)

Mokos-pinceszet-palkonya-villanyi-borvidek-punkosdi-nyitott-pincek-program-garden-party-2023-velinfoxduo
velin fox duó

15:00-16:00 • KisMokos Pince 

16:30-18:30 • Mokos Garden

Akusztikus dallamok a KisMokos Pince előtt a Történelmi Pincesoron Kis Barna és Kálóczy Linda tolmácsolásában. Lassulj be Te is a Velin Fox Duóval a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincéken 15:00-16:00 között. Majd miután Linda és Barna kellően ellazított Titeket a KisMokos Pincénél, 16:30-tól a Mokos Gardenben folytatják akusztikus koncertjüket, felpörgetve a közönséget az esti partira!

Tudj meg többet a Velin Fox Duóról!

DJ. TOM-I

19:30-01:00

A Garden Party záróakkordja, aki felpörgeti az estét! A kedvenc mai slágereid és a bulik nagy retro slágerei is pörögnek a lemezein. A táncos cipőd ne hagyd otthon!

Tudj meg többet DJ. TOM-I-ról!

Hallgass bele a Velin Fox dallamaiba!

Hallgass bele Dj. Tom-I party set-jébe:

GASZTRO

A különleges ízekre vágyókat szuperfinom streetfood finomságok várják majd mindkét napon!

Egy szaftos pulled pork szendvics? 🍔 Vagy esetleg egy könnyed mediterrán feelinget nyújtó olaszos kenyérlángos? 🍕 Válaszd a kedvedre valót és fedezd fel további fogásainkat is, hiszen könnyed, nyárias ételeink tökéletes társai akár egy pohár frissítő rozénak is! Ajánlatainkat keresd szombaton és vasárnap 11:00-20:00 között a Pincészet Borkóstoló termében.

kóstolópohár • Belépőjegyek

Frissítve: 2023.04.15.

palkonya_pohar_punkosd_szureti_mokos_pinceszet_villanyi_borvidek

KÓSTOLÓPOHÁR • 2.000 Ft

Vidd magaddal Palkonyát emlékbe! Pincészetünk standjainál kizárólag Palkonya üveg Kóstolópohárban élvezheted kedvenc Mokos boraidat.
Ennek két nagyon fontos oka van:
• Higiéniai okokból fontos, hogy egy saját pohárral rendelkezel majd, melyet így végig csak Te használhatsz! 🥂
• Nem szennyezed a környezetet a műanyagpohárral, így még a természet megóvásáért is teszel! 🌱✔️
• Elviheted magaddal egy szuper hétvége emlékeként 🥳

A Kóstolópohár tartalma:

  • 1 db Palkonya logós üveg borospohár
  • 1 dl ajándék bor

A kóstolópohár ára: 2.000 Ft .

A kóstolópoharat Pincészetünk pultjainál tudod beszerezni, melybe ajándékba töltünk Neked 1 dl bort kijelölt tételünkből.

Figyelem! A Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék hétvégén a résztvevők helyszínek pultjainál  kizárólag üveg borospohárban történik kiszolgálás. Az üvegpoharak nem visszaválthatóak, de miért is akarnád visszaváltani, hiszen így elviheted magaddal emlékbe az élményt!


FESZTIVÁLJEGY • 5.000 Ft

A Fesztiváljegy tartalma:

  • 1 db Palkonya logós üveg borospohár
  • 5 db 1 dl-es borkupon, melyet a résztvevő pincészeteknél , éttermeknél válthatsz be
  • 1 db karszalag, amely érvényes az összes koncertre, kiállításra, kulturális és gyerekműsorra, belépést biztosít a vasárnapi Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék Fesztivál lezárt területére (Történelmi Pincesor, Malompark)

A Fesztiváljegy ára: 5.000 Ft

Belépés 14 év alatt ingyenes.

A fesztiváljegyet a helyszínen a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék jegyértékesítő pontjain tudod beszerezni.

Már biztos vagy benne, hogy mindkét napon ellátogatsz Palkonyára? Vedd meg Fesztiváljegyed elővételben, kedvezményesen most csak 4.500 Ft-ért! Elővételes jegyvásárlás április 30-ig. 

>> Tovább a jegyvásárláshoz!

FIGYELEM! A Mokos Pincészet területére mindkét napon INGYENES A BELÉPÉS! (Hegyalja u. 1.)


BELÉPŐJEGY • 2.500 Ft

A Belépőjegy tartalma:

A Belépőjegy kizárólag a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék Fesztivál vasárnapi napjára való belepésre jogosít fel. Kóstolópoharat és borkupont NEM tartalmaz!

A Belépőjegy ára: 2.500 Ft (elővételes ár: 2.000 Ft – április 30-ig.)

Belépés 14 év alatt ingyenes.

A Belépőjegyet a  helyszínen a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék jegyértékesítő pontjain tudod beszerezni, illetve elővételben az alábbi elérhetőségen:

>> Tovább a jegyvásárláshoz!

FIGYELEM! A Mokos Pincészet területére mindkét napon INGYENES A BELÉPÉS! (Hegyalja u. 1.)

A Mokos Pincészet három helyszínen várja vendégeit az idei pünkösdi hétvégén is. A Pincészet épületéhez és udvarához tartozó helyszínek (Mokos Garden, Party Placc, Panoráma Borterasz, Borkóstolóterem – Hegyalja u. 1.) mindkét napon INGYENESEN, BELÉPŐJEGY NÉLKÜL látogathatóak. A KisMokos Pince a szombati napon (05.27.) ugyancsak ingyenesen, belépőjegy nélkül megközelíthető, azonban mivel a Pünkösdi Nyitott Pincék Fesztivál a vasárnapi napon (05.28.) lezárt területén zajlik, mely magában foglalja a KisMokos Pince helyszínét is (Palkonyai Történelmi Pincesor), így vasárnap ennek megközelítése belépőjegy köteles. 

☀️ Lassulj be velünk Pünkösdkor is! ☀️

Mokos_Pinceszet_Mokos_Garden_pünkösd_punkosd_nyitott_pincek_palkonya_villanyi_borvidek

A Mokos Gardenről további információt Facebook oldalunkon és a Mokos Garden Party eseménynél találsz.

Kíváncsi vagy milyen volt a hangulat az elmúlt években? Tekintsd meg galériánkat és éld át velünk újra a fergeteges hangulatot!

Tovább a képgalériához!

XXVIII. PALKONYAI PÜNKÖSDI NYITOTT PINCÉK

Az idei évben 28. alkalommal nyitják meg pincéiket a palkonyai borosgazdák és tárják szélésre kapuikat a helyi bisztrók, éttermek. A jó borokon és gasztrokalandokon kívül 2 napon át szuper hangulattal várjuk a látogatókat!

A Szombati napon  a nyitott pincék mellett gasztro műhelyek várják vendégeiket színes programokkal, koncertekkel, míg Vasárnap újra a régi palkonyai pünkösdöket megidéző nagyszabású PÜNKÖSDI NYITOTT PINCÉK FESZTIVÁL kerül megrendezésre a faluban:  reggeltől kulturális-, gasztronómiai- és családi programok, nyitott pinceajtók, este szuper koncertek és utcabál fogadja majd a résztvevőket.

Részletek Palkonya Gasztrofalu eseményénél!

NEM SZERETNÉL LEMARADNI TOVÁBBI HÍREINKRŐL?

Kövesd a Mokos Pincészet közösségi oldalait vagy iratkozz fel hírlevelünkre!

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!