Silvab

2 990 Ft

Elfogyott

100%-ban friss palkonyai szilvából készült, különleges minőségű gyümölcsbor.

Szilvabor különlegességünk igazán egyedi, zamatos bor, melynek ízében  a szilva lágysága dominánsan megjelenik.

Kitűnő választás szilvás gombóc és fahéjas sütemények mellé.

Recommended consumption temperature: 7-10°C

Capacity: 500 ml

Egységár: 4.980 Ft/liter

Article number: Szilvabor_gyumolcsbor Category: Tag: , , , , ,

Leírás

MOCHA FRUIT WINE WITH THE FLAVOUR OF NATURE

In addition to the traditional Villány red wines fruit wine specialities is also involved in the production of. Our aim is to introduce consumers to this wine speciality, which is still less widespread in Hungary. We consider it important that our fruit wines made exclusively from fresh, juicy, domestically produced fruit without the addition of water, colourings or flavourings.

Mokos_Pinceszet_villanyiborvidek_palkonya_villanyiborok_villanyiborv_gyumolcswein_gyumolcsos_szilva_szilvabor
DESSERT WINE FROM SUN-DRIED FRUIT

The raw material is selected from the finest fruits of our 45 hectares of orchards. The technology is very similar to that of classic grape fruit fermented wine: ripe fruit is harvested and immediately transported to the processor. The freshly picked fruit is destemmed within 20 minutes of harvesting, followed by fermentation in an oxygen-free environment to preserve the fresh flavours.

Taste the flavour of nature in a bottle with Mokos Fruit Wine specialities: Meggybor, Eperbor, Ribizlibor, Raspberry cider, Cajibor, Blackberry wine, Silvab, Almabor or even Quince-apple-pear hybridisation form too!

Most of our fruit wines are sweet, but if you are a dry wine fan, try our sour cherry wine aged in barrique barrels!

Additional information

Wine data

ALK.: 10%

Összetétel: friss palkonyai szilva, cukor, tartósítószer (kálium-szorbát)

Technology procedure

Szilvabor különlegességünk készítése a primőr borokhoz hasonló technológia eljárással készül: a leszedést követő fél órán belül a szilva frissen feldolgozásra kerül, majd az erjesztés folyamata reduktív módon (oxigéntől elzártan), szabályozott körülmények között történik, aminek köszönhetően a gyümölcsbor megőrzi a szilva zamatát, gyümölcsösségét, valamint vitamintartalmát is.

Görgessen a tetejére
en_USEnglish