Meggybor Magnum Bottle

10 990 Ft

Egyedi sorszámmal ellátott, extra méretű, dedikált kiadás!

édes prémium gyümölcsbor – 1,5 L kiszerelés

Ünnepi limitált darabszámú, magnum palackos, azaz 1,5 literes Mokos Meggyborunkat főborászunk, Péter, saját kezűleg látta el sorszámmal és aláírásával. Mindösszesen csak 100 palack vár kóstolójára!

Meggybor különlegességünk illatában és ízében egyaránt dominánsan megjelenik a napsütötte, zamatos meggy. Kitűnő választás rétes, mákos, illetve meggyes sütemények mellé.

Ajánlott fogyasztási hőfok: 7-10°C | Kiszerelés: 1500 ml | Egységár: 7.326 Ft/liter

Személyes átvétel

Magnum palackos prémium Meggyborunk kizárólag személyes átvétellel rendelhető meg. A termék limitált palackszáma, értéke és sérülekénysége miatt csomagküldő szolgálattal nem kézbesíthető.

Átvétel: Mokos Pincészet, 7771 Palkonya, Hegyalja u. 1. Nyitvatartási időben.

Mokos_Pinceszet_Villanyi_Borvidek_Palkonyagyumolcswein_premium_desszert_bor_local_rooms_tickets

Policies on ordering and purchasing HERE reaches.

Leírás

MOCHA FRUIT WINE WITH THE FLAVOUR OF NATURE

In addition to the traditional Villány red wines fruit wine specialities is also involved in the production of. Our aim is to introduce consumers to this wine speciality, which is still less widespread in Hungary. We consider it important that our fruit wines made exclusively from fresh, juicy, domestically produced fruit without the addition of water, colourings or flavourings.

Mokos_Pinceszet_villanyiborvidek_palkonya_villanyiborok_gyumolcswein_gyumolcsos_meggy_meggywein_meggyszemek

DESSERT WINE FROM SUN-DRIED FRUIT

The raw material is selected from the finest fruits of our 45 hectares of orchards. The technology is very similar to that of classic grape fruit fermented wine: ripe fruit is harvested and immediately transported to the processor. The freshly picked fruit is destemmed shortly after harvesting, followed by fermentation in an oxygen-free environment to preserve the fresh flavours.

Taste the flavour of nature in a bottle with Mokos Fruit Wine specialities: Meggybor, Eperbor, Ribizlibor, Raspberry cider, Cajibor or even Quince-apple-pear hybridisation form too!

Most of our fruit wines are sweet, but if you are a dry wine fan, try our speciality cherry wine aged in barrique barrels!

Additional information

Wine data

ALK.: 10%

Összetétel: friss palkonyai meggy, cukor, tartósítószer (kálium-szorbát)

Technology procedure

Meggybor különlegességünk készítése a primőr borokhoz (fehér/rosé) hasonló: a gyümölcsök frissen, a leszedést követő fél órán belül feldolgozásra kerülnek, majd az erjesztés folyamata reduktív módon (oxigéntől elzártan), szabályozott körülmények között történik, aminek köszönhetően a gyümölcsbor megőrzi zamatát, gyümölcsösségét, valamint vitamintartalmát is.

Görgessen a tetejére
en_USEnglish