Feketeribizli bor

2 990 Ft

intenzivitás és test

Ribizlibor különlegességünk 100%-ban friss feketeribizliből készült, prémium minőségű édes gyümölcsbor. Bíborvörös színű, intenzíven gyümölcsös, testes íz jellemzi.

Ajánlott fogyasztási hőfok: 7-10°C

Kiszerelés: 500 ml

Egységár: 5.980 Ft/liter

Leírás

MOKOS GYÜMÖLCSBOR A TERMÉSZET ZAMATÁVAL

Pincészetünk a hagyományos villányi vörösborok mellett gyümölcsbor különlegességek készítésével is foglalkozik. Nem titkolt célunk, hogy ez a  Magyarországon még kevésbé elterjedt borkülönlegesség megismertetésre kerüljön a fogyasztókkal is. Fontosnak tartjuk, hogy gyümölcsborainkat kizárólag hazai termelésű, friss, zamatos gyümölcsökből készítjük, víz, színező-, és ízesítőanyagok hozzáadása nélkül.

Mokos_Pinceszet_villanyiborvidek_palkonya_villanyiborok_gyumolcsbor_feketeribizli_ribizlibor_feketeribizlibor_ribizli

DESSZERTBOR NAPSÜTÖTTE GYÜMÖLCSÖKBŐL

Az alapanyag 45 hektáros gyümölcsösünk legfinomabb gyümölcsei közül kerül ki. A technológia nagyon hasonlít a klasszikus szőlőgyümölcsből erjesztett boréhoz: érett gyümölcsöt szüretelünk, melyet azonnal a feldolgozóba szállítunk. A frissen szedett gyümölcs magozása a szüretet követően 20 percen belül megtörténik, majd az erjesztés következik oxigéntől elzárt környezetben a friss ízek megőrzése érdekében.

Kóstoljon bele Ön is a természet palackba zárt zamatába a Mokos Gyümölcsbor különlegességekkel: Meggybor, Eperbor, Ribizlibor, Málnabor, Kajszibor, Szederbor, Szilvabor, Almabor vagy akár Birs-Alma-Körte házasítás formájában is!

Gyümölcsboraink többsége édes, de ha Ön a száraz borok híve, kóstolja meg barrique hordóban érlelt meggyborunkat!

További információk

Bor adatok

ALK.: 9%

Összetétel: feketeribizli, cukor, tartósítószer (kálium-szorbát)

Technológia eljárás

Ribizlibor különlegességünk készítése a primőr borokhoz (fehér/rosé) hasonló: a feketeribizli bogyók frissen, a leszedést követő fél órán belül feldolgozásra kerülnek.
Az erjesztés folyamata reduktív módon (oxigéntől elzártan), szabályozott körülmények között történik, aminek köszönhetően a gyümölcsbor megőrzi zamatát, gyümölcsösségét, valamint vitamintartalmát is.

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!