Élményajándék 2 fő részére | Díszborítékban

13 000 Ft

Ajándékozzon élményt Karácsonyra! 

2 FŐ RÉSZÉRE SZÓLÓ AJÉNDÉKUTALVÁNY

Az élményajándék az alábbiakat tartalmazza:

  • 5 (4+1) tételes borkóstoló, mely során megismerkedhetnek a Mokos Pincészet villányi védett eredetű boraival, illetve prémium palkonyai gyümölcsboraival,
  • Hidegtálas vacsora 2 fő részére: füstölt házi finomságokkal, körözöttel, friss zöldségekkel, friss baguettel,
  • Vezetett pincelátogatás, mely során megismerhetik a Villányi- hegység lankáinak ölelésében található Mokos családi birtokot, a közel 2000 m2- es pincészetet, valamint a borkészítés folyamatába is betekintést nyerhetnek.

Élményajándékunk díszlapra kinyomtatva, elegáns borítékban postai úton kerül kiküldésre az Ön által megadott szállítási címre a rendeléstől számított 3-4 munkanapon belül. Így nem kell bajlódnia a csomagolással, csupán a karácsonyfa alá kell helyeznie szeretteinek szánt meglepetését.

Amennyiben digitális formátumban (postaköltség és díszboríték nélkül) szeretné megrendelni élményajándékunkat, kattintson IDE. Ez esetben a rendelés során megadott e-mail címre a rendeléstől számított 1-3 munkanapon belül e-mailben küldjük ki Önnek az utalványt.

Az Élményajándék felhasználása:

Az Élményajándék kizárólag a Mokos Pincészetben, előzetes regisztrációt követően a helyszínen érvényesíthető. Regisztrációval kapcsolatban keresse a pincészet munkatársait az alábbi elérhetőségeken: szervezes@mokos.hu | +36 70 509 8779 | 7771 Palkonya, Hegyalja u. 1.

Készpénzre nem váltható.

A kupon 2020. december 31-ig használható fel egyszeri alkalommal.

Cikkszám: Ea_2F_B Kategória:

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!