Barrique Meggybor

3 850 Ft

100%-ban friss palkonyai meggyből készült, különleges minőségű száraz gyümölcsbor

Barrique Meggybor különlegességünkben az intenzív gyümölcsös jegyek dominálnak, melyek kiegészülnek a csokoládés, kávés, füstös ízvilággal.

Kitűnő választás gyümölcsök és étcsokoládé mellé.

Ajánlott fogyasztási hőfok: 9-12°C

Kiszerelés: 500 ml

Egységár: 7.580 Ft/liter

Mokos_Pinceszet_Villanyi_Borvidek_Palkonyagyumolcsbor_premium_desszertbor_helyi_termek_vedjegy

Rendeléssel és vásárlással kapcsolatos szabályzatokat ITT éri el.

Cikkszám: Barrique_Meggybor__gyumolcsbor Kategória: Címkék: , , , , , , ,

Leírás

MOKOS GYÜMÖLCSBOR A TERMÉSZET ZAMATÁVAL

Pincészetünk a hagyományos villányi vörösborok mellett gyümölcsbor különlegességek készítésével is foglalkozik. Nem titkolt célunk, hogy ez a  Magyarországon még kevésbé elterjedt borkülönlegesség megismertetésre kerüljön a fogyasztókkal is. Fontosnak tartjuk, hogy gyümölcsborainkat kizárólag hazai termelésű, friss, zamatos gyümölcsökből készítjük, víz, színező-, és ízesítőanyagok hozzáadása nélkül.

Mokos_Pinceszet_villanyiborvidek_palkonya_villanyiborok_gyumolcsbor_gyumolcsos_meggy_meggybor_meggyszemek

DESSZERTBOR NAPSÜTÖTTE GYÜMÖLCSÖKBŐL

Az alapanyag 45 hektáros gyümölcsösünk legfinomabb gyümölcsei közül kerül ki. A technológia nagyon hasonlít a klasszikus szőlőgyümölcsből erjesztett boréhoz: érett gyümölcsöt szüretelünk, melyet azonnal a feldolgozóba szállítunk. A frissen szedett gyümölcs magozása a szüretet követően 20 percen belül megtörténik, majd az erjesztés következik oxigéntől elzárt környezetben a friss ízek megőrzése érdekében.

Kóstoljon bele Ön is a természet palackba zárt zamatába a Mokos Gyümölcsbor különlegességekkel: Meggybor, Eperbor, Ribizlibor, Málnabor, Kajszibor, Szederbor, Szilvabor, Almabor vagy akár Birs-Alma-Körte házasítás formájában is!

Gyümölcsboraink többsége édes, de ha Ön a száraz borok híve, kóstolja meg barrique hordóban érlelt meggyborunkat!

További információk

Boradatok

ALK.: 11,5%

Összetevők: friss palkonyai meggy, cukor, tartósítószer (kálium-szorbát)

Technológia eljárás

Barrique Meggybor különlegességünk készítése a primőr (fehér/rozé) borokhoz hasonló: a meggy leszedést követő fél órán belül feldolgozásra kerül, így megmarad a gyümölcs zamatos íze, az illata, valamint vitamintartalma is.
A tétel egy évet töltött új, 225 literes magyar tölgyfahordóban, így a vörösborokra jellemző barrique hordós érlelés teszi igazán különlegessé ezt a gyümölcsbort.

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!