Szállás csomagajánlatok

Egy hétvége a kikapcsolódás és a feltöltődés jegyében? Jelentkezzen szállás csomagajánlatainkra és legyen részese a hamisítatlan villányi életérzésnek!

Csomagajánlatainkban nem pusztán kikapcsolódást nyújtunk, hanem élményekkel is megajándékozzuk Önt!  Vegyen részt élménydús programjainkon, csatlakozzon hozzánk gasztrokalandjainkon egy ínycsiklandó borvacsora keretein belül, ismerje meg pincészetünket vezetett birtoklátogatásainkon és kóstoljon bele a Villányi borvidék könnyed, vagy akár testes vörösboraiba,  majd ízlelje meg borkülönlegességeinket; prémium gyümölcsborainkat!

Mokos Vendégházunk remek kiinduló- és végpontja egy borvidéki kirándulásnak! Fedezze fel a dűlőket, látogasson el a történelmi pincesorra, majd pihenje ki magát egy csendes vízparton. Vendégházunk a palkonyai tó partján, a Mokos Pincészet közelében, csodás természeti környezetben, 7 db szobával várja vendégeit.

Élvezze a borvidék ízeit és töltődjön fel nálunk!

Mokos_Pinceszet_galeria_busojaras_mohacs_2

Télűző Busójárás csomagajánlat 

2020.02.21-02.23.

Űzze el a telet a híres mohácsi busójárás forgatagának és a villányi borvidék vörösborainak kíséretében! Válassza Télűző Busójárás Csomagajánlat összeállításunk és legyen részese a hungarikumnak számító és az UNESCO által kulturális örökséggé nyilvánított Mohácsi Busójárásnak!

Tovább a részeletekhez! >>

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!