Mokos Nyomozós Borozós Játék

Krimibe illő kalandokkal várunk Pincészetünkben, ugyanis Palkonya nemrég egy titokzatos (ál)bűntény helyszíne lett! A helyi szervek tanácstalanok, a tettest nem találják. Egy profi nyomozó csapatot keresnek, akik képesek megoldani a rejtélyt! Miért ne lehetnél Te, aki felgöngyölíti az ügyet? Hívd el barátaid, ismerőseid vagy kollégáid alkossatok csapatot és kezdődhet a nyomozás! Keressetek jeleket, kössétek össze őket, harcoljatok az idővel és derítsetek fényt a tettes kilétére: indul a Mokos Nyomozós Borozós Játék!

A történet szerint egy szemfüles detektív csapatot kérnek fel egy gyilkosság megoldására, mivel a begyűjtött bizonyítékok nem elegendőek a tettes megtalálásához. A nyomozókra vár a feladat, hogy új nyomokat keressenek és kiderítsék, hogy ki az elkövető. Munkájukat az idő is sürgeti, hiszen nagy a valószínűsége, hogy a tettes hamarosan újra lesújt…

Garantált nyomozói élmény, sok izgalommal, feszültséggel és rejtéllyel! Tökéletes csapatépítő tréning és különleges szórakozási lehetőség cégeknek, baráti társaságoknak vagy akár a családnak! Rébuszok, levelek és versek segítenek vagy éppen hátráltatnak az előbbre jutásban, miközben alaposan próbára teszik a leleményességetek. Éppen ezért, még egy pohár Mokos bort is adunk a detektívek aktivitásának serkentéséhez!

A palkonyai rejtély különlegessége, hogy a Villányi Borvidék ékszerdobozán, a műemléki pincesorral rendelkező Palkonyán vezeti át a játékosokat, ahol akár a festői falu minden apró pontja jelentőséggel bírhat és közelebb vihet a tettes kilétének a felderítéséhez. Hozd el a csapatod és mutassátok meg, hogy Ti vagytok a leggyorsabb és a legtehetségesebb detektívek!

A program tartalma:

  • Mokos Nyomozós játék kellékekkel (kb 1,5-2 óra)
  • 1 dl classicus villányi szőlőbor a résztvevők számára

Szálláslehetőség:

Palkonya bájos vendégházaiban vagy borhotelünkben, a Villánykövesden található Hotel Cabernet-ben kényelmesen kipihenheti magát a csapat .
Személyre szabott árajánlatunkat kérje itt!
További információk és regisztráció

A részvétel előzetes bejelentkezéshez és regisztrációhoz kötött.

Mokos Viktória |  +36 70 425 0334

Menráth Dalma |  +36 70 509 8779

E-mail:  szervezes@mokos.hu | Helyszín: Mokos Családi Pincészet, 7771 Palkonya, Hegyalja u. 1.

Rendeléssel és foglalással kapcsolatos szabályzatokat ITT éri el.

 

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!