Pünkösdi Borkupon Napok a Mokos Pincészetnél

Készülj az év legnagyobb akciójára! Pünkösdkor két napon át óriási kedvezményekkel várunk Téged a webshopunkban, ugyanis kijelölt termékeinkre ! 40% ! kedvezményt biztosítunk. A Pünkösdi Borkuponok felhasználásának részleteit az alábbiakban olvashatod.

Fontos Információk

Kedves érdeklődő! Kérjük mielőtt érvényesíteni szeretnéd Pünkösdi Borkuponodat, alaposan olvasd át a kuponra vonatkozó információkat és a “Felmerülő Kérdések” pontunkat az oldal alján. Köszönjük!

Naptárak elővenni, emlékeztetőket beállítani!

Állj készenlétben! Online borkuponjaink ugyanis csupán 2 napon át lesznek érvényesíthetőek  a Mokos Pincészet Webshopjában, méghozzá kizárólag 2020.05.30. 0:00-tól 2020.05.31.23:59-ig. Sem előtte, sem utána nem fogadja el rendszerünk a kedvezménykódot, ezért ügyelj rá, hogy le ne maradj akciónkról.

KUPONKÓD:  PNYP2020

A borkupon érvényesítéséhez nem kell mást tenned, mint 2020.05.30-31. napok valamelyikén fellépni a Mokos Pincészet Webshopjába és kiválasztani a kijelölt termékek közül a kedvenceidet, miután kosárba helyezted az összes megvásárolni kívánt tételt, a “Kosár” vagy a “Pénztár” oldalon add meg a PNYP2020 kuponkódot a “kuponkód” mezőbe és rendszerünk a kijelölt termékekre érvényesíti a 40% kedvezményt.

Figyelem! A kedvezmény kizárólag abban az esetben kerül levonásra, ha a kuponkód mezőben megadod a PNYP2020 kuponkódot. Amennyiben ezt elmulasztod, a termékek teljes áron kerülnek számlázásra, ezért kérjük erre különösen ügyelj, hiszen mi sem szeretnénk, ha lemaradnál az akciónkról!

A kuponkód más kedvezményre jogosító kuponokkal nem használható együtt.

40% a kijelölt termékekre

A pünkösdi borkuponunk által nyújtott kedvezményt az alábbi termékeinkre tudod érvényesíteni a kijelölt időszakban:

A kuponkódot kizárólag online, a Mokos Pincészet Webshopjában érvényesítheted.

Nem találtad meg kedvenceidet a kedvezményre kijelölt termékek között? Akkor nézz körül webshopunkban!

Felmerülő kérdések

A kijelölt két nap alatt akár többször is adhatok le rendelést a kedvezménykupon érvényesítésével? – Igen, viszont ajánljuk, hogy inkább egyszerre add le rendelésed, hiszen amennyiben 15.000 Ft felett vásárolsz, csomagodat ingyenes szállítással juttatjuk el hozzád, illetve a rendeléseket beérkezési sorrendben dolgozzák fel kollégáink, így biztosan egy időben érkezik meg az összes megrendelt, kedvenc Mokos borod.

Kérhetem személyes átvétellel a kedvezményesen megrendelt csomagomat? – Igen, azonban a 2020.05.30-31. között leadott rendelések feldolgozását kollégáink június 2-án kezdik meg, így leghamarabb június 2-án délután tudsz csomagodért jönni Pincészetünkbe, azonban továbbra is ajánljuk az egészségügyi kockázatokból adódóan, hogy házhozszállítással kérd rendelésedet.

Más borokra lehet cserélni a kedvezményben szereplő tételeket? – Erre sajnos nincsen lehetőség. Pünkösdi online borkuponunk lényege, hogy a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék hangulatát idézze meg, ahol az idei esztendőben ezeket a borokat kóstolhattad volna a palkonyai kóstolójegyekkel. Mivel szeretett rendezvényünk az idei évben nem kerül megtartásra, ezért ezeket a könnyed, nyárias borokat szeretnénk eljuttatni hozzátok.

Van egy másik kuponkódom is, használhatom egyszerre a kettőt? – Sajnos nem, a pünkösdi online borkuponunk által nyújtott kedvezmények nem vonhatóak össze más kedvezménnyel, így a rendszer csak egy kuponkódot fog elfogadni a rendelés véglegesítésekor.

A kuponkódot tudom érvényesíteni a Pincészetben, helyszínen is? – Nem, ugyanis 40%-os borkuponunkat kizárólag online, a Mokos Webshopban tudod érvényesíteni.

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!