Mokos_Pinceszet_Mokos_Garden_Light_Punkosdi_Nyitott_Pincek

MOKOS GARDEN – LIGHT

2020.05.30-31. | Mokos Pincészet

Palkonyán a Pünkösd immár több mint negyed évszázada a nyitott pincékről, az önfeledt kikapcsolódásról, a palkonyai minősített borokról és a fergeteges hangulatról szól. A jelen körülményekből adódóan azonban az idei esztendő más lesz, mint a korábbi évek, ugyanis a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék színes fesztiválforgataga, valamint a korábban koncertekkel, programokkal tűzdelt #MokosGardenParty sem kerül megtartásra az eredeti formájában. Azonban van egy jó hírünk!

⛱️ Chill Zone

A Mokos Pincészet Pünkösdkor is szélesre tárt kapukkal várja a borkedvelőket Pincészetében és Panoráma Borteraszán, valamint közel 2000 m2 területű udvarhelyiségében. 2 igazán belassulós nap, chill hangulat  DJ-k által és a csodálatos palkonyai panoráma. Élvezd a friss levegőt és éld át a borvidéki életérzést a MOKOS GARDEN LIGHT verziójában, ahol az aktuális rendelkezések betartása mellett várunk nagy szeretettel, igazi belassulós, chill hangulattal, villányi borokkal és gyümölcsbor különlegességekkel! 🍷 🍇🍒

MOKOS GARDEN LIGHT NYITVATARTÁS
▪️ Szombat (05.30.): 10:00-22:00
▪️ Vasárnap (05.31.): 10:00-22:00

Csatlakozz hozzánk Facebook Eseményünknél! 👇😉🍷

🍴 Gasztro

A különleges ízekre vágyókat szuperfinom streatfood jellegű finomságok várják mindkét napon!🍔🍟

Egy szaftos pulled pork szendvics? Vagy esetleg egy könnyed mediterrán feelinget nyújtó olaszos kenyérlángos? Válaszd a kedvedre valót és fedezd fel további fogásainkat is, hiszen könnyed, nyárias ételeink tökéletes társai akár egy pohár frissítő rozénak is!

🍷 KÓSTOLÓPOHÁR
Vidd magaddal Palkonyát emlékbe! A Mokos Garden Light hétvégén kizárólag üveg Kóstolópohárban élvezheted kedvenc Mokos boraidat Pincészetünknél.
Ennek két nagyon fontos oka van:
▪️ Higiéniai okokból fontos, hogy egy saját pohárral rendelkezel majd, melyet így végig csak Te használhatsz! 🍷😷
▪️ Nem szennyezed a környzetet a műanyagpohárral, így még a természet megóvásáért is teszel! 🌱✔️
A Kóstolópohár 1 db Palkonya logós üveg borospohár, mely mellé 1 dl Mokos REDy 2018 bort töltünk Neked ajándékba!
A kóstolópohár ára: 1000 Ft. A kóstolópoharat Pincészetünk pultjainál tudod beszerezni.

Csapatunk törekszik arra, hogy minél biztonságosabb, de egyben élményekkel teli is legyen a pünkösdi hétvége, ezért kérjük, Ti is fokozottan ügyeljetek a higiéniai szabályokra, a biztonságos távolságok betartására, vigyázzatok magatokra és vigyázzunk egymásra! Együttműködéseteket előre is köszönjük!

Felmerülő kérdések

A Mokos Garden Light egy rendezvény lesz? Nem, hiszen az aktuális rendelkezéseknek megfelelően rendezvények 2020. augusztus 15-ig nem szervezhetőek. A „Mokos Garden Light” alatt azt érjük, hogy Pincészetünk a palkonyai pünkösdi hétvégék hagyományainak megfelelően NYITVA TART, azaz fogadja vendégeit, akik Mokos bort szeretnének kóstolni. Programokkal az idei esztendőben nem készülünk.

Ha zene lesz, akkor buli is lesz? Ugyan mindkét napon lesz DJ, de most ne egy fesztivál hétvégére készülj. A szombati és vasárnapi napon is csupán hangulat zenéről gondoskodunk, annak érdekében, hogy a vidéki madárcsicsergés és tücsökciripelés mellett kellemes dallamok kíséretében élvezhesd a Mokos borokat és a borvidéki életérzést. Szóval, a táncolós cipődet a hétvégén nyugodtan otthon hagyhatod. Élvezd ki, hogy belassulhatsz és kicsit feltöltődhetsz a kedvenc Mokos boraid kíséretében!

Asztalt kell foglalni előre? A hétvégén is gondoskodunk arról, hogy a megfelelő távolságokban, a lehető legbiztonságosabban helyezzük el számotokra az asztalokat, könyöklőket, babzsákakot. Mivel immár az épület belső terei is használatba vehetőek, így a Színház- és rendezvénytermünk, valamint a Borkóstoló termünk is berendezésre kerül a Panoráma Borterasz és a közel 2000m2-es Mokos Garden mellett, így bőven rendelkezünk majd férőhellyel. Asztalfoglalásra nem tudunk lehetőséget biztosítani. Mindemellett, ha szeretnéd a szabad levegőt és a természetet élvezni, akkor arra is van lehetőséged, hogy egy pléden leheveredj és úgy éld át a borvidéki életérzést. Tehát, hozd magaddal nyugodtan kedvenc pléded is!

Mit teszünk azért, hogy ezen a hétvégén is biztonságos legyen a helyszínen a kulturált borfogyasztás? A jelenlegi helyzetben fontosnak tartjuk, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk a higiéniára és az előírásokra, ezért több intézkedést is bevezettünk:

 • Kollégáink rendszeresen figyelemmel követik az asztalok, könyöklők és természetesen az illemhelyiségek tisztántartását, fertőtlenítését.
 • A nyitvatartás ideje alatt munkatársaink szájmaszkban várják rendelésedet a pultoknál.
 • A pultoknál jelöljük a szükséges távolságokat, melyeket az esetleges sorbanálláskor kérünk, hogy Te is tarts be.
 • Pultjainknál kézfertőtlenítőket helyezünk ki, melyeket nyugodtan igénybe vehetsz bármikor.
 • A pünkösdi hétvégén biztonsági szolgálattal gondoskodunk arról, hogy rajtad kívül mindenki más is ügyeljen a biztonságos távolságok tartására és a kulturált borfogyasztásra.

 

Mit tehetsz Te, hogyan vigyázzunk egymásra? Működj együtt velünk és tartsd szem előtt a biztonsági óvintézkedéseinket!

 • Légy figyelemmel másokra sorbanálláskor és légy türelmes, hiszen mi mindent megteszünk, hogy mielőbb élvezhesd kedvenc Mokos boraidat.
 • Ne mozgasd el az asztalokat, könyöklőket, babzsákokat, hiszen így módosulnak az asztalok közötti távolságok, melyeket gondosan kialakítottunk a biztonságotok érdekében.
 • Lehetőség szerint gyakran moss kezet. Erre lehetőséged van mosdóhelyiségeinkben a Borkóstoló terem szintjén, a Színház- és rendezvényterem feletti szinten és az udvaron kialakított kézmosónál egyaránt. Továbbá, pultjainknál kollégáinktól kérhetsz kézfertőtlenítőt is.
 • Kérj Te is Palkonya Kóstolópoharat, hiszen így a környezetet sem szennyezed műanyagpohárral és ráadásul egy saját üveg borospoharad lesz, melyet csak Te fogsz használni! Nem beszélve arról, hogy így elviheted magaddal Palkonyát emlékbe! 🙂
 • Ügyelj arra, hogy a mellékhelyiségeket rendeltetésszerűen használd.
 • Az épület és az udvar területén több ponton is szemeteseket helyezünk ki, kérjük a szemetet ezekben helyezd el.

Köszönjük, hogy Te is együttműködsz velünk annak érdekében, hogy biztonságosan élvezhessük a pünkösdi hétvégét!

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!