Hírek

Értesüljön első kézből legújabb termékeinkről, sikereinkről! Olvasson bele a Mokos Pincészet friss híreibe:

visszatér a megszokott nyitvatartási rend a Mokos Pincészetben

2020.05.18. 8:00

2020. május 18. hétfőtől Pincészetünk ismét a már jól megszokott, hagyományos nyitvatartási idejében várja a borkedvelőket. A mesés kilátással rendelkező Panoráma Borterasz mellett immár az épület belső vendéglátó tereiben is lehetőség nyílik a Mokos borok kóstolására! Várjuk szeretettel vendégeinket!  További részletek >>

Közelgő eseményeink

Vegyen részt Ön is izgalmas rendezvényeinken és legyen részese egy feledhetetlen Mokos élménynek!

online birtoklátogatás a mokos pincészettel

2020.05.01-05.29. kedd és péntek

Tartson velünk a keddi és pénteki napokon  virtuális sétáinkon, melyeken jobban megismerheti a Mokos Pincészet történetét és a családi birtokot! Rövid online birtoklátogatásainkon térben és időben egyaránt kirándulunk, hogy még teljesebb képet nyújthassunk a Mokos birtokról.   További részletek >>

Rólunk Mondták

Tökéletes esküvőhelyszín

Tökéletessé tették lassan 3 éve az esküvőnket, profi, figyelmes csapatukkal ezen a csodás helyszínen. Azóta már csak úgy borozni, vacsorázni és a cégünkkel csapatépitőre is visszatértünk oda. És tutira megyünk még!

S. B-M. Andrea

Gyönyörű panoráma

Nagyon kedves kiszolgálást kaptunk, isteni finom borokkal, grátisz üzemlátogatással! Ajánlom mindenkinek, gyönyörű a kilátás teraszáról a falura!

V. Erika

ajánlott Úti cél

Köszönjük az élményt, nagyon szuper a pincészet. Balázs pedig nagyon kedvesen mesélt nekünk arról a csodáról, amit ők itt, Palkonyán képviselnek és hosszú évek óta dédelgetnek. Ha valaki erre jár ugorjon be, egy mustra is megéri.

T. Heni

tökéletes, minőségi borok

A hétvégén ott jártam. Maximális kiszolgálás, hozzáállás, rend, tisztaság, finom ételek. Na, és a tökéletes, minőségi borok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

H. Gyöngyi

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!