Hírek

Értesüljön első kézből legújabb termékeinkről, sikereinkről! Olvasson bele a Mokos Pincészet friss híreibe:

COVID TÁJÉKOZTATÁS

2020. november 11.

A mai naptól kezdődően sajnos nem koccinthatunk sem Panoráma Borteraszunkon, sem Kóstolótermünkben és Márton napi rendezvényünkön ugyancsak nem fogadhatjuk vendégeinket. A november 10. kedden érvénybe lépő szabályozások értelmében ugyanis a helyszíni borkóstolásra és a rendezvények megtartására sajnos most 30 napon át nem lesz lehetőség. Azonban bízunk benne, hogy december közepétől ismét vendégül láthatunk Titeket Pincészetünkben.
 
Természetesen addig sem hagyunk Mokos élmények híján, hiszen:
  • palackos bor elvitelre történő vásárlására, illetve a www.mokos.hu webshopjában leadott rendelések átvételére továbbra is lehetőségetek lesz módosított, téli nyitvatartási időnkben!
  • a Márton nap nem maradhat el újborok nélkül; a 2020-as esztendő új tételeit hamarosan megtaláljátok webshopunkban!
  • az ünnepi készülődéshez és a feledhetetlen karácsonyi pillanatokhoz idén is összeállítottunk néhány borcsomagot, mellyel meglepheted szeretteidet. A borválogatásokat már megtalálod webshopunk felületén!
  • a Karácsony közeledtével még több meglepetéssel készülünk, melyekről weboldalunkon és közösségi oldalainkon hamarosan többet tudhatsz meg!
Kövessétek figyelemmel a Mokos Pincészet online felületeit és értesüljetek híreinkről elsőként!
 
Vigyázzatok magatokra és vigyázzunk egymásra!

Újra kapható az egyik legkedveltebb gyümölcsborunk!

2020.11.12. 

Novemberben ismét hozzájuthatsz kedvenc Málnabor különlegességédhez! Ismét polcra került az egyik legkülönlegesebb termékünk, a zamatos Málnabor. Keresd 100% hazai gyümölcsből készült prémium gyümölcsbor különlegességünket a webshopban! Tovább a Málnaborhoz! >>

téli nyitvatartási rend a Mokos Pincészetben

2020.11.11. 

2020. november 11-től módosított téli nyitvatartási rendben várjuk a borkedvelőket. Az aktuális rendelkezések értelmében 2020.december 10-ig kizárólag palackos bor elvitelre történő vásárlására, illetve a www.mokos.hu webshopjában leadott rendelések átvételére lesz lehetőség.

Közelgő eseményeink

Vegyen részt Ön is izgalmas rendezvényeinken és legyen részese egy feledhetetlen Mokos élménynek!

Márton Napi borvacsora

– ELMARAD! –

2020.11.14.

Élvezd klasszikus libafogásainkat újboraink kíséretében! Vacsora estünkön három fogásos, bőségtálas libalakomával várjuk vendégeinket, mely mellé a 2020 évjárat legelső borait társítjuk korlátlan fogyasztási lehetőséggel. További részletek>>

Rólunk Mondták

Mokos_Pinceszet_alomeskuvo_eskuvo_eskuvohelyszín_rendezvenyhelyszin_baranya_villanyi_borvidek_palkonya_villany

Tökéletes esküvőhelyszín

Tökéletessé tették lassan 3 éve az esküvőnket, profi, figyelmes csapatukkal ezen a csodás helyszínen. Azóta már csak úgy borozni, vacsorázni és a cégünkkel csapatépitőre is visszatértünk oda. És tutira megyünk még!

S. B-M. Andrea

Gyönyörű panoráma

Nagyon kedves kiszolgálást kaptunk, isteni finom borokkal, grátisz üzemlátogatással! Ajánlom mindenkinek, gyönyörű a kilátás teraszáról a falura!

V. Erika

ajánlott Úti cél

Köszönjük az élményt, nagyon szuper a pincészet. Balázs pedig nagyon kedvesen mesélt nekünk arról a csodáról, amit ők itt, Palkonyán képviselnek és hosszú évek óta dédelgetnek. Ha valaki erre jár ugorjon be, egy mustra is megéri.

T. Heni

tökéletes, minőségi borok

A hétvégén ott jártam. Maximális kiszolgálás, hozzáállás, rend, tisztaság, finom ételek. Na, és a tökéletes, minőségi borok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

H. Gyöngyi

Többet szeretne tudni Pincészetünkről és a Villányi borvidékről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder!
Fields marked with a * are required!